34 12
發新話題

[長膠] 長膠單膠皮有無好介紹

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:30 下沉

長膠單膠皮有無好介紹

国产 最低 玩 有無好介紹

陞威,$30.388d-1

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-7-16 21:48 發表
陞威,$30.388d-1
Thanks, 比較 拍里奥CK531A 如何?

引用:
原帖由 iacentre 於 2012-7-16 09:59 PM 發表

Thanks, 比較 拍里奥CK531A 如何?
沒有打過,只用過388d-1,Dr.Neubauer Boomerang Classic,TIBHAR GRASS

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-7-16 22:02 發表

沒有打過,只用過388d-1,Dr.Neubauer Boomerang Classic,TIBHAR GRASS
Thanks, 因為淘寶 Palio CK531A 最低 RMB11 :)

引用:
原帖由 iacentre 於 2012-7-16 10:18 PM 發表

Thanks, 因為淘寶 Palio CK531A 最低 RMB11 :)
請問Palio CK531A性能如何 >?

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-7-16 22:20 發表

請問Palio CK531A性能如何 >?
http://www.tabletennisdb.com/pips/palio-ck531a.html
But I intend to use it on the backside of J-pen (to hit, to cut, to flip ) for "short ball" coming on the table.

回復 8# 的帖子

CK 531A應是半長,攻擊比較好,防守一般

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-7-16 23:24 發表
CK 531A應是半長,攻擊比較好,防守一般
CK 531A是長膠
攻守也很好
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

回復 10# 的帖子

我個人覺得似半長,因為太好攻
守我就覺得一般

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-7-16 23:42 發表
我個人覺得似半長,因為太好攻
守我就覺得一般
你覺得
但不是事實

有好多人以為自已用長膠在攻
但其實又慢又冇威力
在香港能說得上用長膠能做出真正攻球的人不多
不出10人
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

友誼的837同755,大維的388D-1,拍里奧的CK531A,都相當底玩呢 !

回復 12# 的帖子

師兄教下我

引用:
原帖由 葉師傅 於 2012-7-16 23:49 發表
友誼的837同755,大維的388D-1,拍里奧的CK531A,都相當底玩呢 !
It seems 友誼的837同755 not listed in ITTF, but thanks for sharing.

回復 15# 的帖子

點會

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-7-16 23:55 發表
師兄教下我
冇得教
長膠之路是要自已行出來的
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

回復 17# 的帖子

咁搵日切磋下
你同貓哥打,我係一邊偷C

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-7-17 00:18 發表
點會
but 大維的388D-1 and 拍里奧的CK531A are listed in ITTF.

引用:
原帖由 iacentre 於 2012-7-17 00:18 發表

It seems 友誼的837同755 not listed in ITTF, but thanks for sharing.
唔好講笑啦 ! 請睇清楚點吧 !

34 12
發新話題