23 12
發新話題

[球板討論] 用緊YEO既你係行版定日版呢?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

用緊YEO既你係行版定日版呢?

我先, 行版

有無歐版

歐版>.<

因為我見佢問..行版同日版
但我用緊歐版

一時唔記得有歐版 = =

日版

日版
主板:水谷ST 正手:omega4 asia  反手:t64
         Viscaria 正手omega4asia 反手:t64

日版
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

馬林版
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2012-6-17 15:51 發表
馬林版
我見識小唔好見怪 請問馬琳板係咪即係日本特別版?

我直板,日版

日版,CS..............

引用:
原帖由 rxzzzvga 於 2012-6-17 16:55 發表

我見識小唔好見怪 請問馬琳板係咪即係日本特別版?
唔係
每年Yasaka會給馬格40多支yeo
那就是馬林版
無字
所收後來馬林代理了yasaka後就出一些無字yeo說成什麽pro版
其實只是圈錢的東西
和真正的大大不同
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

日版

引用:
原帖由 BrianDD 於 2012-6-17 17:06 發表

唔係
那就是馬林版
無字
所收後來馬林代理了yasaka後就出一些無字yeo說成什麽pro版
其實只是圈錢的東西
和真正的大大不同
如何不同呢
Yasaka Extra Offensive

日版CS...
82克

山寨版

日版
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

引用:
原帖由 BrianDD 於 2012-6-17 05:06 PM 發表

唔係
那就是馬林版
無字
其實只是圈錢的東西
和真正的大大不同
即係c hing果枝係馬琳用既yeo???@@
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

我兩個版本都有
(試打 only) 因為板形 size 不同, 無認真貼過2 塊膠上去用來打.
個人比較喜歡日版多一點
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

23 12
發新話題
最近訪問的版塊