發新話題

[兵工廠] 2008年五月份內部賽 5月25日(日) 5 - 9pm 九龍公園 full

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

咁都比你估中
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-21 09:24 發表
i don't come la...讓比其它人打啦 !
衰貓又玩野呀

引用:
原帖由 44_66 於 2008-5-21 11:40 發表

好明顯 許怕左吾
你都唔到,隻貓怕乜??????????

到呀!!!!!!!!!!
本帖最近評分記錄

乒工內部賽, 難打過區賽 !!!
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

as usual la......
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 44_66 於 2008-5-22 12:21 PM 發表

咁池酸報到
好在仲報得切
今次雖然無左james....不過都有好多個強敵
廠長今次仲要改制....真係大獲!!

引用:
原帖由 左右開弓 於 2008-5-23 01:34 發表

好在仲報得切
今次雖然無左james....不過都有好多個強敵
廠長今次仲要改制....真係大獲!!
今次仲難打過上個月

紅字為種籽名單

引用:
原帖由 水煮肉片 於 2008-5-24 01:06 發表
哈哈升级了 本来想把明天的一起路过呢 看来现在没必要了
你在灌水嗎???

引用:
原帖由 水煮肉片 於 2008-5-24 01:17 AM 發表
您不喜歡我以後就繞著走
新一代水王...?

水煮肉片,我鍾意食

你不要再在這裡灌水了......

賽前預測 :
獨羸 : 粒仔輝 - 狀態大勇
位置 : OLDCAKE - 老餅有火
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 Sang 於 2008-5-24 23:39 發表
em 我係姓練果個,我想問如果我無衫咁點算呢???
叫廠長帶俾你囉

發新話題