發新話題

[兵工廠] 2008年五月份內部賽 5月25日(日) 5 - 9pm 九龍公園 full

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
Dear Gary, Please count me in.
本帖最近評分記錄

i want to join ar  "Forum-Grass"
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

又有大戰喇

我又打...!!!!
沖爆超

dear hkchiuhk

不知你是否記得你上月九龍區月賽沒有來到, 但同時沒有通知 ?

HKTTF
香港乒乓網

引用:
原帖由 魔殺.小將 於 2008-5-19 22:57 發表

我想加入乒工廠....唔知得唔得?我都打!
Welcome 呀, 遲的咪可以整隊乒工少年?

當然啦! 汝仲係大隊長添

回復 1# 的帖子

暂时報名 Thanks!

廠長...我又打..ok 嗎...

引用:
原帖由 james007 於 19-5-2008 17:36 發表
I cannot join this time lu........everyone add oil la...
permission 都未過期, 做咩樹唔打

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 20-5-2008 12:52 發表
廠長...我又打..ok 嗎...
廠友優先
要睇下有冇位

Ok ..Thanks

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2008-5-20 12:58 發表
Ok ..Thanks
呀wayne!! 放你係waiting list 先!! 有位立即通知你!!!!!!!

Hi Gary,

Candy & Lung cfmd to join this match, pls add them.

Lin will try to join, pls reserve his space, he will recfm by Friday.

Topgun

Ok ..唔該晒...
thanks a lot

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-5-20 12:54 發表

permission 都未過期, 做咩樹唔打
I have another tt match that day ar....

引用:
原帖由 james007 於 20-5-2008 16:33 發表

I have another tt match that day ar....
無計~~~

i don't come la...讓比其它人打啦 !
香港乒乓網

發新話題