23 12
發新話題

【乒匯親子雙打賽】成績公佈

【乒匯親子雙打賽】成績公佈

冠軍:穎民+dad
亞軍:皓廷+dad
季軍:李翰文+dad
殿軍:sze sze+dad

恭喜各位得獎者
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

..

乒匯乒乓球會

中文詩原來都………………合資格打

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-4-21 18:16 發表
中文詩原來都………………合資格打

點解會咁既?唔通..........係私生子@@?

引用:
原帖由 Tat^_^ 於 2012-4-21 19:48 發表

點解會咁既?唔通..........係私生子@@?
鄺奇十,有艷遇

今天好好玩,但朗朗太不認真了.我要好好丙他一獲勁先得!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

引用:
原帖由 eddieho 於 2012-4-21 21:29 發表
今天好好玩,但朗朗太不認真了.我要好好丙他一獲勁先得!
丙啦,唔丙唔得

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-4-21 21:45 發表

丙啦,唔丙唔得
一定要丙!但看完波回家好累!明天丙!
我地今天映左d片,你要嗎?但全是我同朗朗對其他家長同小朋友的.
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

引用:
原帖由 eddieho 於 2012-4-21 21:49 發表

一定要丙!但看完波回家好累!明天丙!
我地今天映左d片,你要嗎?但全是我同朗朗對其他家長同小朋友的.
好啊好啊

乒匯乒乓球會

恭喜C8

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-4-21 22:18 發表

好啊好啊
星期六比張card你過電腦la!

引用:
原帖由 tigerone 於 2012-4-21 22:21 發表
恭喜C8
C8父子真係好强呀!

恭喜恭喜

引用:
原帖由 jlamlam 於 2012-4-21 23:34 發表
恭喜恭喜
下次等您地來啊

乒匯乒乓球會

congrad
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

c8

=__________=''
仲好講....係你水我去打個囉-.-''
哈哈`^^...我要創造奇跡~

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2012-4-22 07:41 發表
=__________=''
仲好講....係你水我去打個囉-.-''
哈哈哈!無la la做了一個上午媽媽!

屈機C8父子 !不過真係實至名歸!

引用:
原帖由 carfielddog 於 2012-4-22 09:25 發表
屈機C8父子 !不過真係實至名歸!
我都一早話佢地Win硬架la!

23 12
發新話題