發新話題

[球板討論] 狂飆皓III,散發了弧圈拍子中快攻的味道

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動
是神兄
你呢個評湔,已經可以開一集節目了~!@@

發球搶攻前三板
側身爆衝攻破綻

Devil  兄  點都寫少少字  板主要求
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

引用:
原帖由 是神 於 2012-4-15 20:37 發表
Devil  兄  點都寫少少字  板主要求
不是我個人要求的,只是管理員已就公仔圖像作出了解釋,我地只是負責執行,希望各位諒解
引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-9 18:57 發表
無論什麼帖儘可能不要只拍拍掌.....或笑一笑  
否則論壇有可能認為你灌水

SORRY 我明白的.... 我的意思是 管理員要求...
WILSON 我無其他意思...^^
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

thx

MANLEY 兄, 我的心目中JCCLEE 兄才是 偶像級的板評家  ^^

真係王皓式既全台拉既方法打e塊板

YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

越睇越會被吸引

是神兄, 好想加你分, 可惜, 耐過100日啦, 加唔到.   如果可以講下你用物野膠皮會, 加上板重. 呢篇板評更完美.

板:Timo Boll ALC FL
膠: FH: ELS; BH: R7S
喜歡: 多板數來回

多謝。     好耐無打這塊  我回想一下先   補上選膠皮意見

點算 你搞到我好想同你打返場-.-V
因為我好想同你板橫打挑機XD

馬琳   你着左盔甲先同我講啦。  

買咗成年,最近先開嚟打,正手nittaku天極3唔係好夠力,係推擋九成落網,真係要全橫打
右手直板兩面反膠

岩岩想入多塊狂皓3,因為是新版本。

引用:
原帖由 Georgett 於 2016-12-22 14:52 發表
岩岩想入多塊狂皓3,因為是新版本。
作為王皓的球迷,一定要入

成1300

狂皓3已被打入冷宮,塊板冇力,現在用狂皓2,幾夠力。

發新話題