29 12
發新話題

[球板討論] 邊塊全面比較優勝.?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

回復 20# 的帖子

咁係呀嘛,有感情,廁所板都好過幾千蚊塊

這就是感情
主板:Innerforce ZLF
正手:Baracuda(MAX)
反手:HEXER HD

回復 22# 的帖子

你同塊板建立左感情就算你明知有好D你都唔會換

引用:
原帖由 lauchiwang 於 2012-4-2 18:42 發表
張繼科ALC
innerforce ZLC
狂飆龍2

邊塊比較優勝.
請教大家.THX
我無打過
張繼科ALC
狂飆龍2

只打過 innerforce ZLC

是快弧, 小路稍遜色, 其他都算全面.
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

回復 24# 的帖子

咁都算OK掛

清脆嗎?有冇小小撞撞地既感覺?
引用:
原帖由 jcclee 於 2012-4-3 20:25 發表

我無打過
張繼科ALC
狂飆龍2

只打過 innerforce ZLC

是快弧, 小路稍遜色, 其他都算全面.

引用:
原帖由 lauchiwang 於 2012-4-3 23:59 發表
清脆嗎?有冇小小撞撞地既感覺?
塊板好奇怪, 唔知係咪 BTY 刻意的"精心研發",
除非是配用 Tenergy, 配其他膠, 總是覺得冇一塊會夾得來 !

(如果之前已經有 Omega4 Pro, 我一定會再試)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

我慢慢等你好消息.
引用:
原帖由 jcclee 於 2012-4-4 00:04 發表

塊板好奇怪, 唔知係咪 BTY 刻意的"精心研發",
除非是配用 Tenergy, 配其他膠, 總是覺得冇一塊會夾得來 !

(如果之前已經有 Omega4 Pro, 我一定會再試)

我打過 張. ... 你去評測到睇番
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

29 12
發新話題
最近訪問的版塊