發新話題

[球板討論] 你地試過塊拍最爛o既情況

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

你地試過塊拍最爛o既情況

我就係拍同拍之間爛左

無圖無真相

未爛過

photo

回復 1# 的帖子

哈哈, 請問咩叫做...."拍同拍之間爛左" ?!
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-3-17 20:16 發表
哈哈, 請問咩叫做...."拍同拍之間爛左" ?!
Sorry,柄中間斷開左

引用:
原帖由 okt05018 於 2012-3-17 20:26 發表

Sorry,柄中間斷開左
咩野情況下會攪成咁呢 ?
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

回復 1# 的帖子

你個塊係唔係STIGA?

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-3-17 20:44 發表

咩野情況下會攪成咁呢 ?
唔小心跌爛

引用:
原帖由 okt05018 於 2012-3-17 21:13 發表

唔小心跌爛
R.I.P

是 Timo Boll Spirit ?
OR Viscaria ?

回復 10# 的帖子

以前既事,係YE,不過用雙面膠紙痴番

我之前淨係試過納米oc 柄既其中一邊甩出黎

大約係幾多份之—

柄同拍身分開左, 係練橫打時突然分開兩邊的, Donic Persson Powerplay, 300幾就咁無左

柄中間斷開左....諗住個波會出台拉波,,,點知唔出......一時心急...係下面向上放高,,,,,,,拍撞台....
之後用AA膠痴番...

我都試過柄同拍身分開左,但係係派波俾隊友個時整斷,會唔會離譜左少少

發新話題
最近訪問的版塊