32 12
發新話題

【乒乓達人】第八集: 太陽乒乓

【乒乓達人】第八集: 太陽乒乓

主持 MANLEY LAU
嘉賓 香港張繼科-太陽

第一節: 香港張繼科, 太陽 的乒乓事
第二節: 教練考試

http://hk2.ourradio.hk/page/prog ... 2012/0225/5454.html
本帖最近評分記錄

thx
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

聽完之後,了解香港張繼科, 太陽更多.他真的對乒乓球很有熱誠,和很照顧新一代小朋友.多謝!今晚我都叫我個女思樺收聽

thx for sharing, manley
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

THANKS

THX

LISTEN
<-->
.

listen

listen

做咩太陽唔覆貼GE~ 係咪怕羞呀~

哈,我把聲太難聽,暈低了
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-2-25 17:40 發表
哈,我把聲太難聽,暈低了
你居然比你自己把聲吸引到暈低了....我暈低啦....

太陽的聲線好SEX
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-26 00:05 發表
太陽的聲線好SEX
你有特殊辟好

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-25 23:52 發表

你居然比你自己把聲吸引到暈低了....我暈低啦....
竟然係咁

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-2-26 00:26 發表

竟然係咁
冇辦法~!! 你實左太吸引啦

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-26 00:44 發表

冇辦法~!! 你實左太吸引啦
小心俾個黑洞吸左入去.....

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-2-26 00:49 發表

小心俾個黑洞吸左入去.....
你.......邊個位有黑洞....請早D 通知=0=

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-26 00:54 發表

你.......邊個位有黑洞....請早D 通知=0=
我個眼圈......夠唔夠黑?

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-2-26 00:56 發表

我個眼圈......夠唔夠黑?
我地要比過先知 \_/ 吼...

32 12
發新話題