84 12345
發新話題

招收更多年青會員

招收更多年青會員

本會成立的目的,乃希望透過定期的聚會,匯集不同界別、不同背景的人士,積極參與乒乓球運動及切磋球技,從平日繁忙勞碌的生活中,獲得舒展身心的機會,及藉此提升自身的技、戰術水平。

本會現正招收更多的年青會員,如果你係幾歲、十幾歲、或者廿幾歲的球友,歡迎你加入成為我們的一份子,一起練習及比賽。

成功入會的朋友,可代表本會參加各項賽事,以獲得更多鍛鍊的機會。

(ps:當然la,其他球友我們都歡迎你們加入,一齊打波,這是我們的宗旨呢!)

你地集會會唔會影相?

我呢排得閒可以做你地既攝影師* = ]

引用:
原帖由 牙龜 於 2008-4-28 11:25 發表
你地集會會唔會影相?

我呢排得閒可以做你地既攝影師* = ]
好呀...
我可以book你邊日呢?

4月15個次開始個幾個禮拜四應該都暫時得*

咁我book你4月15日先得唔得呢???

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-4-28 11:31 發表
咁我book你4月15日先得唔得呢???
你o係4月15號前既早幾日搵我同我CFM,,應該ok* = ]

引用:
原帖由 牙龜 於 2008-4-28 11:47 發表

你o係4月15號前既早幾日搵我同我CFM,,應該ok* = ]
HAHA...係5月15日先啱.......

到時我早D聯絡你LA..好冇?

好的* = ]

妳幾時考完呀?

好似5月10號..

咁就好LA........

我想加入乒匯乒乓球會,但不知夠不夠資格
小弟曾奪獎項:05ㄧ06年度九東小學校際乒乓球比賽季軍兼最佳運動員
                         05ㄧ06年度全香小學校際乒乓球比賽第五名
                         06ㄧ07年度中學校際乒乓球比賽第五名(Division3 Kowloon3 C GARDE)
                         07ㄧ08年度中學校際乒乓球比賽亞軍(Division3 Kowloon2 B GARDE)
以上全是隊際比賽,我在小學校際比賽是第二主力,在中學校際比賽是第一主力
現在就讀新生命教育協會呂郭碧鳯中學就讀中二,現年十四歲,對乒乓球很有熱誠
很想加入乒匯乒乓球會
我的聯絡資料:msn:[email protected]
                      手電:64738815
如可以,請回復或發PM或聯絡我

如有興趣,可以來試球,再商討有關事宜

me
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-6-2 23:51 發表
me
你有幾年青???

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-6-3 10:58 發表
你有幾年青???
好青下
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-6-3 15:23 發表

好青下
邊度青??

我係tong3307個隊友...
等佢考完試一齊黎你地度打

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-6-3 20:38 發表
我係tong3307個隊友...
等佢考完試一齊黎你地度打
幾多號過來??

已add左你

84 12345
發新話題