發新話題

乒乓達人

乒乓達人節目資料

我已把乒乓達人節目的資料在OURRADIO 網頁上更新~!
現在在節目上可以看到各位嘉賓名字和節目的主題~ ^^
本帖最近評分記錄

系呀 今集遲左出呀
吾好意思呀

大家想請誰上乒乓達人做嘉賓呢?

小弟會盡量配合
大家想在空氣中聽到誰的聲音呢?
你又想知道他的什麼事情,經驗和技巧呢?
大家不防留POST ^^

JCCLEE  我已SD 邀請的PM XD

引用:
原帖由 vr1717 於 2012-4-15 17:42 發表
認真 ~~!!
馬龍 !!
佢下星期就會黎香港 住咩酒店 可以pm 我話你知 !!
認真, 請得到佢我真係興奮死...

要搵呢D明星球員....真係困難

我唔識寒文我淨係識un no ha 些yo....
唔知夠5夠洗呢XD

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-4-15 20:29 發表

玩野 你係咪想我爆你的身份呀
你即管爆啦~!!
我唔驚你GE

引用:
原帖由 y539069849 於 2012-4-15 22:10 發表
其實我想問-3-爆沖同chan志源去左邊-.-
爆沖做生意中.....
志源在英國留學中...

引用:
原帖由 sammon 於 2012-4-16 11:50 發表
哩D乒乓球高手可能冷門D,不過佢哋的"好聽指數"應該高的
鄭楚峰- 有乒乓高人之稱,佢勝出過全港甲組乒賽冠軍,又上過大陸受專業訓練,現在又係甲組,又係教練。
鄧國基 - 有發波基之稱又係甲組,又係教練,, ...
鄭楚峰我已聯絡了~ ^^
鄧SIR 我剛走到乒訓社發出邀請 希望鄧SIR 有空....
陶吉平 我沒有他的聯絡方法~!! 盡力而為

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-4-16 21:13 發表

呢個只係攪攪氣氛...

絕對無意開罪論壇中所有的靚女
可吾可以為左我GE 一已私慾,將盛女愛乒乓改做索女愛乒乓? XXD

引用:
原帖由 y539069849 於 2012-4-16 22:46 發表
tim kan會再做主持嗎???
當然會啦 但依排佢都忙 等佢忙完就會聽到佢地把聲

引用:
原帖由 bond 於 2012-4-17 21:54 發表

夠! 如果你識普通話的話, 朱世赫學過普通話的, 褔原愛都識普通話架
咁都應該可以傾到計~!!

引用:
原帖由 y539069849 於 2012-6-27 14:28 發表
考章果集
你呃人~

吾見左電話 出不到 下星期如常 今星期有特別編
冇禁快結束的 嘻

都是買notes~

因為網頁更新緊 要用新link 我今晚post 出來

多謝支持就真~ ^^

好快好快............抱歉抱歉

發新話題