發新話題

大家請幫忙一下!(Deadline:5/2 12:00 nn)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
投左

真係多謝晒禁多位兄弟~!!!!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2012-1-29 02:35 發表

當按制時,網頁未轉時再不停狂按制,應該都會計數! (其後實驗証明係掂既!!! )

頭先我按左幾百下,但對手Jancy已經增多1千以上,

呢個對手好強,戰鬥數值起碼有十九幾萬!!
JANCY 個樣其實都幾好XD
引用:
原帖由 asd123111 於 2012-1-29 04:07 發表
yeah!!!!
我用超級摩打手禁到第一啦
有你幫手SURE WIN \_/
引用:
原帖由 asd123111 於 2012-1-29 02:28 發表

開條link>投票>等佢顯視已經投左>關左個網>再禁條link.....
我係咁做既
我已識做鳥XD

Push

top2 only, push
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

推爆佢

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-1-29 12:44 發表
推爆佢
個網爆左=.=.....

引用:
原帖由 Manley 於 2012-1-30 00:09 發表

個網爆左=.=.....
估唔到個網真係爆左 ......

回復 28# 的帖子

主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-1-30 00:13 發表

估唔到個網真係爆左 ......
大家GE 力量果然強大~!!
估唔到個投票網爆左之餘
佢個官網都爆左=0=

回復 27# 的帖子

唔怪得之入唔到,我中午推推下入唔到

引用:
原帖由 杰仔 於 2012-1-30 00:25 發表
唔怪得之入唔到,我中午推推下入唔到
原來兇手就係你XD

會唔會係黑客入侵

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-1-30 00:30 發表
會唔會係黑客入侵
有機會WO~!!
一定係佢D對手 覺得唔夠黎就整爆個網~ @@

引用:
原帖由 Manley 於 2012-1-30 00:32 發表

有機會WO~!!
一定係佢D對手 覺得唔夠黎就整爆個網~ @@
都唔知大會會如何宣告賽果呢

回復 32# 的帖子

係呀,一號的搶手好強,琴晚不停推都追唔過,今朝下午推到第一後就爆咗

我諗唔會再投多次掛=.=.....................

個網真係好易爆..我4點幾am用2部netbook同2部pc電腦..總共4部去炸..幾分中就sh_t左

引用:
原帖由 artin 於 2012-1-30 02:23 發表
個網真係好易爆..我4點幾am用2部netbook同2部pc電腦..總共4部去炸..幾分中就sh_t左
佢個網真係廢廢地~!!
BTW 3號好強勢WO~!
兄弟們幫幫手~我地要打殘佢~!!

發新話題