25 12
發新話題

[球板討論] 單面直板膠

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

單面直板膠

單面直板 打咩膠好?? BUTTERFLY太貴啦,, 有咩推介?? 最好平膠@@

DHS HURRICANE 3 IS VERY POPULAR
<-->
.

狂3 單面夠吾夠力呀

T64.
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

BUTTERFLY太貴啦-----> T64咪 butterfly架囉=.=

JOOLA EXPRESS ONE
<-->
.

單面直板??
咁我打雲霧3啦xdddd
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

Palio Wildish Dragon  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 asd123111 於 2012-2-1 14:17 發表
單面直板??
咁我打雲霧3啦xdddd
DRY DRIVE
<-->
.

配咩板? 咩打法? Budget 幾多?

雲霧@@ 長膠XD玩野

打法 :單面 左推右攻,  板應該會係YCA  budget 200樓下啦

引用:
原帖由 sunny1995911 於 2012-2-1 03:01 PM 發表
雲霧@@ 長膠XD玩野

打法 :單面 左推右攻,  板應該會係YCA  budget 200樓下啦
hehe玩下唔得咩
200左右........都係用中國膠嫁啦 咁一係加多少少配neo省狂 一係就天2(普狂真係一般般........)
btw如果你肯加多d用omega就仲好
我而家都用緊碳板(carbo7.6 wrb 直板)
配omega IV推擋好有力

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

neo省狂

本來想百幾,但係又好似唔多choice咁,,先加到200 ,E+又叫我加少少@@

引用:
原帖由 sunny1995911 於 2012-2-1 20:51 發表
本來想百幾,但係又好似唔多choice咁,,先加到200 ,E+又叫我加少少@@
200幾大把好選擇

真係好簡單,$50買塊PALIO CJ8000+澎漲劑

不過認真,我覺得藍鯨,hurricane,天極 都好好

但係你想要 D GE 膠 http://www.tabletennisdb.com/rubber/lkt-black-power.html   唔錯

想要似T05 GE膠 http://www.tabletennisdb.com/rubber/yinhe-galaxy-moon.html

全部都唔過200

Hexer... OK

引用:
原帖由 sunny1995911 於 2012-2-1 08:51 PM 發表
一係儲多少少先買囉@v@
2百幾多好多選擇

acuda s1 turbo

donic acuda s1 turbo

引用:
原帖由 62886356 於 2012-2-2 05:40 PM 發表
donic acuda s1 turbo
要$250喎........

25 12
發新話題
最近訪問的版塊