發新話題

削球高手'蔡澤川'

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:36 移動

削球高手'蔡澤川'

星期六師父介紹削球高手'蔡澤川'認識

橫板正手729反手563-1

難打到 拉又拉唔穿,衝又衝唔爆

最終直落連輸三局,5分都無收工

~超級榮譽~

佢住我呢邊..我成日同佢係街場打..
左手拉側旋好轉的..正手冇乜威脅係沖唔爆的
估唔到係論壇有人講佢

蔡這個名字在十幾二十年前已聽過. 亦交過手. 真係很難對付.
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 閃人 於 2012-1-15 23:00 發表
'蔡澤川'
"拉又拉唔穿,衝又衝唔爆"
我唔信囉...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-1-15 23:00 發表
星期六師父介紹削球高手'蔡澤川'認識

橫板正手729反手563-1

難打到 拉又拉唔穿,衝又衝唔爆

最終直落連輸三局,5分都無收工
快d book部發球機, 開最重的下旋, 拉下囉~~~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 alanchan 於 2012-1-16 10:18 發表

未必得...因蔡好多時會CUT側旋(一般發球機做唔到)
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2012-1-16 11:12 發表

未必得...因蔡好多時會CUT側旋(一般發球機做唔到)
我打過西灣河同沙田.....乜野旋, 幾多角度都有得出到......
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

我都想同佢打下呀....
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 alanchan 於 2012-1-16 10:18 AM 發表

年六初,加重料 貼塊t05拉爆佢,到時嚟坐山觀火喇

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-1-16 15:02 發表

年六初,加重料 貼塊t05拉爆佢,到時嚟坐山觀火喇
去邊處睇呀?

引用:
原帖由 乒乓人 於 2012-1-16 05:23 PM 發表

去邊處睇呀?
星期五晚見,收pm

~超級榮譽~

發新話題