21 12
發新話題

【乒工廠】乒工廠 + 九龍公園 (分享)

【乒工廠】乒工廠 + 九龍公園 (分享)

上週好好玩, 有30多人, 仲有 12, 13 個女仔 tim.....
等我記下有邊個先

1) Yiu Yiu
2) 日本妹 (閃過)
3) coco
4) Candy
5) 加菲
6) 妹妺一號
7) 妹妹二號
8) 妹妹三號
9)
10)
11)
12)

其他唔多記得 la....
果晚要趕去歌街, 不然一定叫廠長請食飯
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

廠長是一個好有  "味" 力的年輕人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-22 14:51 發表
上週好好玩, 有30多人, 仲有 12, 13 個女仔 tim.....
等我記下有邊個先

1) Yiu Yiu
2) 日本妹 (閃過)
3) coco
4) Candy
5) 加菲
6) 妹妺一號
7) 妹妹二號
8) 妹妹三號
9) 貓太太
10) 莎利 定 利莎
11) Joey
12) Karus

其他唔多記得 ...

應該講飄過, 腳不掂地
香港乒乓網

好彩比我見到....每次見親她都是有 3-5 秒 ...................不過真係好靚......快蔣彭龍
香港乒乓網

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-4-22 15:46 發表

我每次都見你唔到 雖然, 其實你企左o係我面前我都唔會知係你
下次我話你聽..佢好易認..成個貓樣

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-4-22 15:19 發表

hahahaha.... 笑左~ 哈哈.. 好野, 我都有份~ 可惜我見太多人, 怯左, 飄走前只見到廠長+阿鐵同諾諾~ 哈哈..
應該入去同d 妹妹打2板

瑤瑤有無同d 妹妹打

乜有咁多女仔ga

你只掛住.......................蔣彭龍.............
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-22 17:25 發表
你只掛住.......................蔣彭龍.............
係柳承敏

算吧啦你.....我看透你了, 你的面部表情已經出賣了你
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-22 17:35 發表
算吧啦你.....我看透你了, 你的面部表情已經出賣了你
衰貓!!你妒忌我 !!!

我會向你的老佛爺報告!!!!!!!!!!!!!!!

我當然妒忌你....2008年壇草冠軍......
我果個叫貓嫂,,,或者你可以叫壇主夫人

唔需是打報告...她一向知我喜歡靚的東西.....我有野我地會一齊看
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-22 17:54 發表
我當然妒忌你....2008年壇草冠軍......
我果個叫貓嫂,,,或者你可以叫壇主夫人

唔需是打報告...她一向知我喜歡靚的東西.....我有野我地會一齊看
係咩???????????

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-22 17:25 發表
引用:
原帖由 廠長 於 2008-4-22 17:27 發表

係柳承敏
廠長一定唔會掛住柳承敏.  只會蔣彭龍...一定係蔣彭龍!!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-4-22 18:05 發表

廠長一定唔會掛住柳承敏.  只會蔣彭龍...一定係蔣彭龍!!
你快d將你塊柳承敏轉去我度

引用:
原帖由 廠長 於 2008-4-22 18:09 發表

你快d將你塊柳承敏轉去我度
我有張相, 要唔要?  
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

21 12
發新話題