54 123
發新話題

【正邪大決鬥 R#1】1月18日(星期三) 7:00-11:00pm 歌和老街

【正邪大決鬥 R#1】1月18日(星期三) 7:00-11:00pm 歌和老街

分兩組
1) 正派人仕一組
2) 邪派人仕一組 (長膠, 生膠, 正貼, 防弧)
然后太混戰, 正對邪
最高分的首四名優勝者, 各得奬牌一個.
勝出的那一方, 全隊送可樂一瓶
報名請注明組別及乒器

地址 : 新蒲崗五芳街 5-7 號華懋工業大廈一樓C室

六時弓后, 七時半入席,

1) 福建會總舵主
2) 波記 ( 正手反膠(Tibhar VIP) 反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)今期用Komann 訂做拍 )
3) BrianDD (邪教第一號人物)
4) abccw
5) hung wah shan (西貢區雙打亞軍)
6) old cake (乙組好手)
7) 張華
8) reserved

1) reserved
2) 小希 (貓仔的克星)
3) 十萬轉 (破邪高手)
4) kowlboy (西部牛仔)
5) 省港騎乒 (貓貓的克星)
6) 馮+wing (前甲好手)
7) 至高
8) 3仔

waiting list
1) wlwlwl (丁組季軍)  
2)

引用:
原帖由 biside 於 2012-1-4 17:19 發表
撞期  
吃團年飯
來不了飲汽水
咁大口氣

你好似可以打死好多后生仔

暫時只有長膠, 唔見正粒及生膠人出現

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2012-1-4 20:09 發表
我join  正隊    向邪膠學習
突然有一股寒氣,,,,,好驚

尋人 :

有無粒仔 或 邪膠有信心可以 ko 果件騎乒......而家我好驚
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=45259&page=1&extra=

有前甲組 join...

吹雞

old cake 出現. 遇神 kill  god, meet bubba kill bubba

引用:
原帖由 至高境界 於 2012-1-4 20:37 發表
吓!乜咁快無邪位!
做住後備:

邪隊
Barracuda + 生膠 Action
你十年才用一板生膠, 點邪 la c-hing

引用:
原帖由 Terence 於 2012-1-4 23:05 發表
嘩! 好熱鬧喎. Pls reserve a place for
正 : speedwong 橙晶 + Xiom Omega IV Pros
有時間既, 睇下myron黎唔黎到先. I will confirm u after his examination..
我寫 speedwong 好, 還是 王3 好呢 ?

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2012-1-4 23:25 發表
江堂主 邪派 JOIN
我讓位比江主席打

引用:
原帖由 Terence 於 2012-1-4 23:24 發表
叫"3"仔啦! 反正"生仔唔知仔心肝"
無所謂 la...我地光明磊落唔怕全部真名示人

不用謝...江主席一到.......紅地毯歡迎

過年后我地有打目c活動....

相信不久的將來坊間可能會出現一個

"甘牛正邪大戰"
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 預知未來 2012-1-5 08:42

i will update list later

引用:
原帖由 old-cake 於 2012-1-7 15:40 發表
sorry,是日團年,來吾到,請取消我個名la..
noted

yup
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

54 123
發新話題