發新話題

【正邪大決鬥 R#1】1月18日(星期三) 7:00-11:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 mao 於 2012-1-19 00:41 發表
初次見abced 好好Ball
吉田甯甯要小心
貓哥...我今晚打到差D行唔郁喇
主板A: BTY 朱世赫
正手 :  37度狂3
反手 : 1.5 長膠
主板B : viscaria
正手 : 老2.1mm 狂2 35度 19#
主板C:  NP700
正手 :  狂2 38 2.1
反手 :  1.9 SPECTOL

恭喜各位!

幫MAO 哥多發了3支汽水    恭喜各得獎者,邪膠厲害
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

邪最後都係不能勝正 ?!
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

正派好厲害
下回邪派要夫添上陣先得勒
恭喜各得獎者

有 fung ka wing 獨取 10 分

最強邪氣

Kwok ming
家耀
趙國偉
林樹基.......
Peter
Myron
Jackho813

回復 12# 的帖子

你就一次過請晒黎打下次比賽啦

引用:
原帖由 mao 於 2012-1-19 01:02 發表
有 fung ka wing 獨取 10 分
fung ka wing 太利害了....
橫掃邪隊
主板A: BTY 朱世赫
正手 :  37度狂3
主板B : viscaria
正手 : 老2.1mm 狂2 35度 19#
主板C:  NP700
正手 :  狂2 38 2.1
反手 :  1.9 SPECTOL

恭喜各位!

恭喜!

今次好好玩,對邪膠要出全身力先可以拉起,我已經全身酸軟喇。休息十日以上!!
多謝貓王搞呢類友誼賽。
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

恭喜正派人士呀!下次我扮正派等你地連輸十分先得!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 abccw 於 2012-1-19 00:43 發表 貓哥...我今晚打到差D行唔郁喇
好彩得你攞到冠軍一局乍,唔係我地邪隊比人全窿,實比正派人士笑!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

真係要認老.
昨晚打完行路去MTR果時大脾抽抽下.
好在有支安美露係袋.
如果唔係,可能返唔到家
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

恭喜!恭喜!
tungfai

congrad
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2012-1-19 09:37 發表
真係要認老.
昨晚打完行路去MTR果時大脾抽抽下.
好在有支安美露係袋.
如果唔係,可能返唔到家
我都未认老几时轮到你认老?不过老实讲连打十场对我们老人家来说还是有点辛苦,起初几场与后来几场成绩就有分别了.今天起床手痛,下午有比赛不知打不打得了.谢谢一班正派球友,让我增长了见识,有机会再向你们学习!还希望有机会与邪派球友们交流交流!
洪华山

發新話題