發新話題

【正邪大決鬥 R#1】1月18日(星期三) 7:00-11:00pm 歌和老街

are you talking about moi?
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

已找到 jackho813...可能晚點到
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Bongdotcom貓仔
張華卓朗
hungwahsunkowlboy
wlwlwl省港騎乒
abccw小希
BrianDD南翔
phantasyfungkawing
至高境界乒乓人
Bearspeedwong
陳家輝十萬轉
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-1-18 15:44 發表
有 d 人亦正亦邪
有啲野係相對嘅
對住波記我就係正人君子啦

究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

Sorry ,各位波友!今晚小弟要同公司Boss開會!應該出席唔到!無辦法,因為現在正值旅遊旺季!工作非常忙!非常忙!Ray,我都好想代表邪氣參加比賽,打低正氣!希望過完新年後,再辦一次正邪大決戰!

無問題...
香港乒乓網

引用:
原帖由 至高境界 於 2012-1-18 18:05 發表

有啲野係相對嘅
對住波記我就係正人君子啦
天馬流星拳
香港乒乓網

2012 正邪比賽賽果

正 : 59 分
邪 : 41 分

勝方全場汽水
首四名有獎牌
冠軍還有德國訂回來的 Andro 毛巾一條

冠軍 : fung ka wing
亞軍 : 陳嘉輝
季軍 : 乒乓人
殿軍 : 十萬轉

季軍及殿軍有七個人同分, 最后要計細分

回復 61# 的帖子

Sorry, I am pretty busy so that I cannot come, I will join for next game. :>

開波未?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

7張枱
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

戰況如何

引用:
原帖由 jackho813 於 2012-1-18 18:13 發表
Sorry ,各位波友!今晚小弟要同公司Boss開會!應該出席唔到!無辦法,因為現在正值旅遊旺季!工作非常忙!非常忙!Ray,我都好想代表邪氣參加比賽,打低正氣!希望過完新年後,再辦一次正邪大決戰!
想打低正氣? 呢個係天方夜譚

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2012-1-18 23:56 發表 想打低正氣? 呢個係天方夜譚
其實每次正邪大戰,大家都很接近,兩邊都沒有必勝的把握呀!仲有我冇嚟,邪隊又多一份勝算!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

小弟今晚初次報到....感謝各位高手賜教
打晒之後都差D行唔郁
主板A: BTY 朱世赫
正手 :  37度狂3
反手 : 1.5 長膠
主板B : viscaria
正手 : 老2.1mm 狂2 35度 19#
反手 : 1.5 長膠
主板C:  NP700
正手 :  狂2 38 2.1
反手 :  1.9 SPECTOL