發新話題

[兵工廠] 2008年四月份內部賽 4月27日(日) 3 - 7pm 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
今個禮拜.....又死得....
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-21 13:03 發表

冰個黎架 ... 吾豬添 , 得閑要多 同d 工廠仔 , 工廠妹 溝通下先得 liness" />
工廠妹 呢個字眼, 我鍾意

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-4-21 13:54 發表
阿 Jame 屎右黎搶牌啦 ... 大家俾d士氣 lock 低佢 (不過 Jame 都加油 law)

Johnny 更係要出番黎打波啦,仲唔番 ~ 佢唔驚我地真係裸佢件波衫出黎 bit 牙
打啦, 試下日直配DONIC既威力.....

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-21 18:12 發表

Why everyone wants me die ar???  
我地大家係好隊友, 邊會想你死, 我地只會想你升仙.......

小妹妹今次會到, 好, 我地為小妹妹, 打氣......liness" />

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-4-21 21:27 發表
係要幫d哥哥打氣先啱,哥哥輸左唔好喊呀 ~

想試下 日直 + Donic 既威力 ... 唔洗打波既,當我揮拍果震你個頭行埋d就得架啦 ^^
哥哥輸左唔會喊, 哥哥同妹妹打波時只會驚......

比個頭你當波打, 我呢d靠面口搵食既, 仲要比你斷埋米路, 你唔係要做到咁絕ma~

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-21 22:48 發表

Oh, 升仙 means die slower....
唔係咁既意思, 我地想你升仙架
0靚仔玩既叫碟仙, 你打乒乓波既叫jim仙, 又或者叫 "點先"

"e, 呢位朋友咁好波既, 點稱呼, 我叫"點仙" 你呢個名真係型到爆"

今個禮拜應該好好玩......

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-25 13:51 發表
very happy last night that I can win James007 one set. Although I know that he is giving water to me, but it is still happy as james007 is very hard to win.
I know that I will still loose to james00 ...
亞餅, 禮拜日我真係唔想再對你......

引用:
原帖由 廠長 於 2008-4-25 12:46 發表

有幾好玩先?
好似你咁好玩

引用:
原帖由 廠長 於 2008-4-25 14:09 發表
係有Danny 呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

仲係冇得打!!!!!!!!!!!!!!!!
禮拜日, 早D訓, 星期日, 見人就爆. 係爆樽個爆

大家都要加油....

發新話題