發新話題

[兵工廠] 2008年四月份內部賽 4月27日(日) 3 - 7pm 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
哈哈哈...萬萬歲

內部賽點少得我~~~~

引用:
原帖由 廠長 於 2008-4-21 20:07 發表

妳落場呀??
我好多野做家..唔得閒落場

引用:
原帖由 廠長 於 2008-4-21 20:11 發表

係咩?
梗係啦..我又要打氣, 又要拍手....好忙......仲唔快 d 加我分.....

如果我落場, 我一定要同 007 一組...
小組 KO 佢...比其他人一嘗冠軍滋味

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-24 13:40 發表
有冇觀眾位架? 有空都想來看下
有位比埋你打....<---不過要問廠長先

唔知人地會唔會想比人踢入會

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-4-24 19:52 發表
重有無位呀.........而家報名遲唔遲呀
就算 full, Gary 都一定會比你打

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-4-25 00:14 發表
我要練好我d音波功,下個月內部賽 係咁嗌 ~ 嚇到d對手失晒雲

大家小心,我黎啦 ... 啦 ... 啦
你而家已經好犀利家啦喎...

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-25 14:28 發表

Oldcake Hing, I really tried very hard to beat you ga but you were just too good la....I think that person that was waiting to play next really enjoyed watching us play 'cause each of the 5 games  ...
22:20   = 6th game

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-25 18:45 發表
尖士第5局deuce 不敗呢排好似失效
今年開始失效

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-27 22:42 發表

You mean 吾怕 Jim 屎就黎???  
又你第一  

引用:
原帖由 廠長 於 2008-4-28 01:22 發表
你地仲要多謝yiu yiu and joey...!!!!!! 佢地做0左成日場務ga!!!!!!!!!
無 d 表示呀....離哂譜

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-28 09:50 發表

味就係 .. 起碼請食飯啦 .... 係呢 .. 天日汝去 伯0了 ?
你去唔去呀?? 我或者去一陣

發新話題