發新話題

[兵工廠] 2008年四月份內部賽 4月27日(日) 3 - 7pm 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
重有無位呀.........而家報名遲唔遲呀

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-4-24 19:52 發表
重有無位呀.........而家報名遲唔遲呀
就算 full, Gary 都一定會比你打

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-24 20:00 發表

就算 full, Gary 都一定會比你打   
唔得......我好磚重佢嫁

引用:
原帖由 廠長 於 2008-4-24 18:26 發表

首先多謝你的意見,在我們的今次的名單中,已有三位係外來的嘉賓,我當然想到這一點,另外我的標提係內部賽,當然以內部為先,如果唔係冇必要叫內部賽,而我亦有安排友賽給我的會員,等大家可以和一些高水平的球員切磋 ...
再次多謝廠長及乒工廠能給予2位小妹妹星期天的比賽機會.

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-4-25 00:14 發表
我要練好我d音波功,下個月內部賽 係咁嗌 ~ 嚇到d對手失晒雲

大家小心,我黎啦 ... 啦 ... 啦
你而家已經好犀利家啦喎...

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-4-25 00:14 發表
我要練好我d音波功,下個月內部賽 係咁嗌 ~ 嚇到d對手失晒雲

好恐怖呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我以前有個teammate, 可以嗌到以為爆window

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-25 00:21 發表
我以前有個teammate, 可以嗌到以為爆window
咁誇?????????

引用:
原帖由 廠長 於 2008-4-24 18:26 發表

首先多謝你的意見,在我們的今次的名單中,已有三位係外來的嘉賓,我當然想到這一點,另外我的標提係內部賽,當然以內部為先,如果唔係冇必要叫內部賽,而我亦有安排友賽給我的會員,等大家可以和一些高水平的球員切磋 ...
我都想知道佢係邊個~~請佈上名~~

我都認同廠長所講內部賽係內部為先~~廠長一向都係好好先生+壇草之美譽~~~當然不君子的事,我相信他係吾會做既~~~

引用:
原帖由 kiu~bobo 於 2008-4-25 00:50 發表
我都想知道佢係邊個~~請佈上名~~
相信佢係一個有心人,勇於提出!!!!!!!!

引用:
原帖由 kiu~bobo 於 2008-4-25 01:02 發表
我都認同廠長所講內部賽係內部為先~~廠長一向都係好好先生+壇草之美譽~~~當然不君子的事,我相信他係吾會做既~~~
咪玩我喇!!!! 比人笑0左好多日

兩個會長都斯文靚仔又好人,最好間中可以一齊玩吓,交流吓做會長同壇草心得,咁就perfect 喇
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-4-24 20:22 發表

唔得......我好磚重佢嫁
輝輝 full 0左喇!!!! 但你可以照O黎,到時幫我做場務同聚下好冇??

引用:
原帖由 phantasy 於 24-4-2008 18:58 發表
hehe..我呢d小角色,都係四圍找波打,都唔知去過幾多個球會打波了,最緊要開心,今晚又約左舊隊友打波了..
舊隊友??何X邦...??佢地

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 25-4-2008 00:14 發表

你就算唔嗌啲人都驚左你啦...

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-25 11:00 發表

舊隊友??何X邦...??佢地
唔係佢地.係另一班,廠長都識的

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 25-4-2008 11:06 發表
我會追擊你對耳膜架啦
客氣.客氣.JOEY姐

賽制:分成6組.首兩名出線.小組賽3局2勝.淘汰賽5局3勝.
種籽:每組設一名種籽,是次賽事將由6名新人擔任

當日必須穿著會衫(除嘉賓外)

唔著後果自己問廠長
我已經問過, 我一定會著

發新話題