發新話題

【偉裕乒乓球會】宗旨及招收會員處(入會詳情,請睇P1)^^

引用:
原帖由 拜仁 於 2009-6-2 10:08 發表
咁就好啦,我想試下板得唔得呢?
歡迎,那麼請在訓練貼子報名和pm我們姓名和聯絡電話,以方便聯絡

引用:
原帖由 a1035034 於 2009-7-5 10:38 發表
請問集訓臨時場地:歌和老街4樓,8-11pm, 逢星期三
咁幾時轉返去灣仔訓練場

ps.係唔係有球衣買的
已pm你

PS:球會網頁已updated

本會網頁已updated

引用:
原帖由 ※鈞※ 於 2009-9-6 21:57 發表
hi,而個星期三可唔可以當係客人咁去"?
可以,但要在訓練post處報名先,之後再視乎人數決定

新晉青少年球員Barryleung現已成為偉裕一份子,恭喜

新晉球員阿風現已成為偉裕一份子,恭喜

球會網頁已updated

歡迎阿祥,阿春及阿安加入偉裕大家庭,祝各位球技大進

引用:
原帖由 aill_1234 於 2010-5-31 21:19 發表
我見到我同學@@!"
律仔@@!" 09年個d組團係中間果個係咪律仔黎@@!"
邊張相呢?

我都唔記得呢,你在那裡找到那麼利害呢

點解最勁係佢,但唔比佢呢

引用:
原帖由 aill_1234 於 2010-5-31 23:28 發表

個啊sir最終都有比佢參加...高級組@@!"學校搞...佢嬴哂-x-!"
好易嬴...@@!"睇住佢...
最終?即係之前唔比佢打?

引用:
原帖由 aill_1234 於 2010-5-31 23:40 發表

佢有參加到...佢同啊sir講...你信唔信我去評機會到告你啊啦-x-!"
就係咁@@!"
下,仲咩阿sir唔比佢參加呢

引用:
原帖由 aill_1234 於 2010-5-31 23:56 發表

講笑咁講姐...唔係gag唔到啊@@!"
佢重有無黎你地既球會打波啊...!"
呢排佢要溫書,比較少來

引用:
原帖由 aill_1234 於 2010-5-31 23:59 發表

哦...@@!"
入佐球會...係咪會開心好多@@!"
呢個問題,你問佢會好d呢.

引用:
原帖由 aill_1234 於 2010-6-1 00:07 發表

哈哈...
佢係咪都係上網睇到先見到...!"
定fd介紹@@"
佢係朋友介紹,再過埋入會試的

引用:
原帖由 s2003136 於 2010-7-18 10:30 發表
球齡6年,實力還可,但一比賽就超緊張..可以入會及改善????怎樣聯絡?????
已pm回應,請check PM

引用:
原帖由 cpchuing100 於 2010-7-25 23:34 發表
nice to meet you , how to join ?

email: [email protected]
we saw your post already,i think u should know how to join us now.

引用:
原帖由 hkcm189 於 2010-7-31 13:58 發表
I am a girl=]15歲
點樣join架"?
可以去訓練貼子處報名,SAY JOIN就可以了

如入會可參考第一頁或PM我們,THX

引用:
原帖由 hkcm189 於 2010-7-31 13:58 發表
I am a girl=]15歲
點樣join架"?
歡迎凱琪加入偉裕大家庭,加油啊

PS:球會網頁已updated

發新話題