發新話題

【偉裕乒乓球會】宗旨及招收會員處(入會詳情,請睇P1)^^

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-8-28 01:54 發表
歡迎Jasonkyy,Kwokwy 和 Leslie  新會員 強勢加盟

相信又會引發一場世紀大戰.......heheheliness" />
歡迎

入會使唔使錢?我好想加入!但唔勁,打撗板!

下唔下以應下我呀,我真係好想入呢~因為我想練好d波!

hi我想入你間球會啊!!我15歲打丙組的,call 6971XXXX,thx~~

※請不要直接貼上手提電話號碼,如有需要請用短訊 ~ 輝Sir
凡事無有不可能,只在乎你有冇努力

引用:
原帖由 alexsiu1234 於 2008-8-29 07:58 發表
下唔下以應下我呀,我真係好想入呢~因為我想練好d波!
首先多謝對本球會有興趣,如有時間,可以安排過來試板,如果球品和球技有一定水平,

而又得到會長同意,就可成為本會會員,如打得出色,更可代表球會出外比賽為本會增光

偉裕乒乓球會上

引用:
原帖由 pp2548 於 2008-8-29 11:25 發表
hi我想入你間球會啊!!我15歲打丙組的,call 6971XXXX,thx~~
首先多謝對本球會有興趣,如有時間,可以安排過來試板,如果球品和球技有一定水平,

而又得到會長同意,就可成為本會會員,如打得出色,更可代表球會出外比賽為本會增光

偉裕乒乓球會上

我明白了,但我真係唔勁,想係你地球會跟你地學野~如果要試板我擔心我未必入到......

我又做MEMBER得唔得嫁?

下星期3過黎試下先la
因為今個星期冇咩table所以就沒guest位....

你地等kc 開post 報名就ok

放心la, 我都好屎波

放心la, 佢真係好屎波.....
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

凡事留一線,他日好相見 =.=

引用:
原帖由 riantam 於 2008-9-4 01:14 發表
下星期3過黎試下先la
因為今個星期冇咩table所以就沒guest位....

你地等kc 開post 報名就ok

放心la, 我都好屎波
仲mud咁謙呢,明顯看到你已改進不少

引用:
原帖由 外星毛查查 於 2008-9-3 20:56 發表
我又做MEMBER得唔得嫁?
下星期訓練時,你可以過來試板,但因會員人數已較多關係,

所以現在會要求新的會員有一定技術及球品,通過會長及副會長審核,才可確認能否成為本會會員

因此如ok的話,請在下星期訓練貼子上報名,以預留位置

偉裕乒乓球會上

咁我呢?=3=

引用:
原帖由 pp2548 於 2008-8-29 11:25 發表

※請不要直接貼上手提電話號碼,如有需要請用短訊 ~ 輝Sir  

所以現在會要求新的會員有一定技術及球品,通過會長及副會長審核,才可確認能否成為本會會員

偉裕乒乓球會上

引用:
原帖由 alexsiu1234 於 2008-8-30 08:39 發表
我明白了,但我真係唔勁,想係你地球會跟你地學野~如果要試板我擔心我未必入到......

偉裕乒乓球會上

引用:
原帖由 外星毛查查 於 2008-9-4 17:01 發表
咁我呢?=3=
如想試板者,因名額有限,請盡快報名,thx

引用:
原帖由 HK-KC 於 5-9-2008 13:49 發表

如想試板者,因名額有限,請盡快報名,thx
報名

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-9-7 12:49 發表

報名
你得聞嚟玩啦.....
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 7-9-2008 13:19 發表
你得聞嚟玩啦.....
係呀我今個星期三就閒

發新話題