發新話題

【2011 聖誕盃】12月26日(星期一) 1:00-7:00pm 歌和老街

何浚彰+何嫣宜+楊沛霖+曾翰賢+曾翰庭+鄭鈞蔚+袁伊藍+何善任(益力多乒大軍壓景)

引用:
原帖由 chrisho2010 於 2011-12-7 08:11 發表
何浚彰+何嫣宜+楊沛霖+曾翰賢+曾翰庭+鄭鈞蔚+袁伊藍+何善任(益力多乒大軍壓景)
何浚彰(10)+何嫣宜(10)+楊沛霖(11)+曾翰賢(10)+曾翰庭(12)+鄭鈞蔚(12)+袁伊藍(10)+何善任(12)(益力多乒大軍壓景)

加埋方焯琪.唔該

引用:
原帖由 chrisho2010 於 2011-12-7 13:42 發表
加埋方焯琪.唔該
加埋方焯琪(11).唔該

鄭鈞蔚因準備考試,嚟唔到,請DEL

何浚彰+何嫣宜+何善任+袁伊藍+方焯琪+楊沛霖+曾瀚賢+曾瀚庭確認出席

唔該仲有個李嘉宜確認出席

何時出分組表?

漏左方焯琪(11)確認

楊沛霖不來

究竟高級組幾點開始???thx

thx卓朗哥哥

都係熱門頭兩位勝算高D

鄭鈞蔚補領嘅奬牌可否當日帶來.謝謝!

貓哥咁抬舉嘉宜呀 仲有好多高手喎

不過張賽程表睇到眼都花埋 應該比賽前先擺上網俾我地研究下先仲好.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-12-26 23:50 發表
踏日論壇四週年后的第四屈聖誕杯。
起初今年並沒有打算攪,原因是太忙。連回歸杯都無攪到。后來有小朋友話想打,便打算細細地20人在希望館打。點知報下名一個,報下名又一個。結果要攪到64人。是歷來最多人的一 ...
唔使客氣貓哥 我地呢D小角色幫得到米幫羅,睇見你噚日揸住個大聲公走圍嗌,你古唔辛苦咩,為乜啫 都係為班小朋友開心啫 所以我地班家長全部接收到架.所以有咁多家長支持你,亦所以你都要繼續攪落去,仲要有咁大攪到咁大,我地班家長及小朋友實繼續support你架 知冇?哈哈哈

發新話題