發新話題

【2011 聖誕盃】12月26日(星期一) 1:00-7:00pm 歌和老街

地點改為歌街 !!!

那麼多勁人,讚
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

若不幸冠軍由貓仔勝出.  nerf 奬品將由亞軍 or 季軍奪得 (假如季軍是四強輸給貓仔)
那麼亞軍 & 季軍要再打一次 !!

要多謝 浩軒 參加, 但我怕到時他忙簽名 !!

呢隻大貓真係對貓仔好唔公平...哈...哈

論壇表面上是絶對公平的, 放心 !!

btw, 忘記加 多一個 Reserved for Coach Fung's student

btw, 忘記加 多一個 Reserved for Coach Fung's student

加埋方焯琪.唔該

引用:
原帖由 chrisho2010 於 2011-12-7 13:42 發表
加埋方焯琪.唔該
加埋方焯琪(11).唔該

真係要改去歌街, 唔係就迫爆希望館

BTW, 祈哥仔都係南區雙打季軍呀 ...

noted
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

mao wife will add soon, no worry!!

仲有無位?? 嘉嘉(11) 想參加.
正手神龍好襟打, 反手八千無咩力.
左推右攻都未識, 打波仲系滴滴仔.

邊位 ka ka 先 ?

問你取多 8 張...因為要加位

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-12-8 13:36 發表
邊位 ka ka 先 ?
這位是不是右手橫板,戴眼鏡的小妹妹?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

是右手橫板, 載眼鏡 姓張果個

正手神龍好襟打, 反手八千無咩力.
左推右攻都未識, 打波仲系滴滴仔.

oic,....請提供全名, 謝
你話靚女果個便 ok

Join

小朋友比賽?定大人都打得?

發新話題