29 12
發新話題

【龍恆-雅各對對碰友誼賽】9/12/2011

【龍恆-雅各對對碰友誼賽】9/12/2011

日期︰2011年12月9日 (星期五)
時間︰7:00-10:00 pm
地點︰哥和老街乒乓球中心四樓
費用︰會員全免
龍恆-雅各每隊出八組人(二至三人一組),分別在八張檯與對方對壘;
然後每組再與對方另一組作賽,直至十時為止。
(相信每組會有三場賽事或以上)

賽事以單、單、雙對打,三局兩勝,先贏兩局單打為勝,否則要作雙打賽事定輸贏;
而每局均為五盤三勝;
讓分制,女子球員與男子球員比賽,每盤有兩分相讓,包括混雙或女雙對男雙。

各會員現可網上報名,以pm或電話向本人或風雲小子聯絡亦可。
龍恆會員二人一組自由組合,如報名會員人數多於十六人,則個別組別會三人一組。

請各會員踴躍參與,謝謝!

順便一提,是日請各會員穿著今年的會衫比賽。

友誼比賽,球技交流
昨天己逝,明天是謎,忘記背後,努力面前.

好正,我好想JOIN埋一齊玩!

引用:
原帖由 carfielddog 於 29-11-2011 13:27 發表
好正,我好想JOIN埋一齊玩!liness" />
Bro. carfielddog, 兩隊對戰,當以會員為先,如有空缺,就再請大哥你幫手吧!謝謝!

引用:
原帖由 bb_cute 於 2011-11-29 14:45 發表
lycong + bb_cute, thanks!
bb_cute是Mr. Kei ?

引用:
原帖由 lycong 於 29-11-2011 20:31 發表

bb_cute是Mr. Kei ?
100%.......right!!

引用:
原帖由 bb_cute 於 2011-11-29 14:45 發表
lycong + bb_cute, thanks!
咁快搵到parter

今個星期五晚先去打探一下雅各實力

星期四留力,去做無閒道?

BigSam + Kim

引用:
原帖由 lycong 於 29-11-2011 22:10 發表
今個星期五晚先去打探一下雅各實力
好!! 你去捧 d 蛋蛋番黎,等我地同你碌碌全身 d 瘀傷.......

今晚先送你三蛋
引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-11-30 13:34 發表

好!! 你去捧 d 蛋蛋番黎,等我地同你碌碌全身 d 瘀傷.......

引用:
原帖由 lycong 於 1-12-2011 09:08 發表
今晚先送你三蛋
我都食慣全蛋餐,但由你送又似乎機會吾大......

明晚我倦勤一次

請各位會員穿著隊服 準時 出席後天晚上的友誼比賽 !!!

引用:
原帖由 okcheung 於 7-12-2011 09:47 發表
期待後晚與雅各兄弟乒聚比併!
大家出動十多二十人參與, 場面好熱鬧呀!!!
又可見見 ycfu, c8, 削削mo, 狐兄, 新婚Marmen哥, jack哥仔,,,,,,仲有d小花, GOOD!!

到時見呢∼∼ 記得要影多D靚相

引用:
原帖由 marmen 於 7-12-2011 16:12 發表
到時見呢∼∼liness" /> 記得要影多D靚相
影相?  係YCFU啦!
影靚相呀? 緊係YCFU啦!!
影多D靚相? 都係YCFU啦!!!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-12-7 13:06 發表

大家出動十多二十人參與, 場面好熱鬧呀!!!
又可見見 ycfu, c8, 削削mo, 狐兄, 新婚Marmen哥, jack哥仔,,,,,,仲有d小花, GOOD!!
sorry,bb bro,削削mo 被困大陸工作,今晚不能領教各位c兄高招la ,,希望大家今晚同雅各弟兄有個愉快的乒乓交流夜

緣慳一面........ 矛刀削面食!!

29 12
發新話題