42 123
發新話題

陞威專業乒乓球器材

陞威專業乒乓球器材

mao......你既新公司???

又多一間給網友選擇喇!
屎波怪

support
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

引用:
原帖由 kitkit003 於 2011-11-1 13:13 發表
mao......你既新公司???
咁看得起我

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-11-1 13:23 發表

咁看得起我
你係我心目中最叻既MAO

我只是一隻 Black Mao

呢間地點唔錯

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-11-1 13:28 發表
我只是一隻 Black Mao
如果響阿貓個朵 會唔會有 4折啊 3折啊 之類架??
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

今日有機會上去睇睇先

呢間我好似之前上去睇過....
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

[quote]原帖由 (=^x^=) 於 2011-11-1 13:28 發表
我只是一隻 Black Mao [/quote
good mao

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-11-1 13:31 發表

如果響阿貓個朵 會唔會有 4折啊 3折啊 之類架??
響朵肯定有優惠 ......最少服務都好 d...記住話是乒乓論壇網友.

<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

就算7折算係巧勁抽折扣, 近嚟有d(非乒乓)零售店買佢個display品兼指明某處有少少花(向店主講大d甚至可能已破壞物件的完整性), 問其優惠, 佢俾個7字手勢, 仲以為咁筍, 趙個七折優惠價, 點知... ... 原來係less 7%

回復 14# 的帖子

the products seem quite good
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

支持
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

佢地d 按摩器幾好架, 我都仲用緊...

暫時最有興趣係佢地有 Acuda S1 (Turbo) & Baracuda Big Slam

$250/each - 如果仲有 Discount 就更加好 !

(仲好似有藍綿普狂)

支持!

明天光臨陞威寶號惠顧 liness" />

42 123
發新話題