22 12
發新話題

我尋日丙團同一時間身兼2場比賽的場外指導

我尋日丙團同一時間身兼2場比賽的場外指導

左眼望住ken哥打波,右眼望住c8打波,差d變左豆雞眼 ,, c full 咁早要交人

全靠我唔在場,kken先發威。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-10-10 16:20 發表
全靠我唔在場,kken先發威。
ken哥話好彩在床下底找到塊氧化左+有小小漬既狂3 ,可以卸哂对手D力

我坐kken教練席時,佢輸到0:2,

第3局佢反先8:6突然自己叫暫停,小弟問佢咩事呀?

大好形勢幫對手叫暫停?! 小弟被佢嚇到呆鳥,兼且十分之吹漲
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

第4局中途小弟收到老婆大人第十三度金牌要立即返歸............

小弟同kken講我冇眼睇你了,自已執生..........

結果kken第5局win deuce

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-10-10 16:53 發表
我坐kken教練席時,佢輸到0:2,

第3局佢反先8:6突然自己叫暫停,小弟問佢咩事呀?

大好形勢幫對手叫暫停?! 小弟被佢嚇到呆鳥,兼且十分之吹漲
亞kken神神化化,係咁架喇
有時唔睇佢,重會有d奇積出現
tigerone is the strongest

引用:
原帖由 快弧 於 2011-10-10 17:08 發表

亞kken神神化化,係咁架喇
有時唔睇佢,重會有d奇積出現
係呀隊長!

總之阿甲阿乙遇到kken好易慘遭不幸, "good 甩 to you!"

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2011-10-10 16:04 發表
左眼望住ken哥打波,右眼望住c8打波,差d變左豆雞眼 ,, c full 咁早要交人
周公子西利吖,一個照起兩個,
小心豆雞+邪視吖

Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2011-10-10 16:04 發表
我好似見到你望栽判多過.....
聽到你大大聲叫靚女栽判,我即時呆左

引用:
原帖由 nchan001 於 2011-10-10 21:17 發表

我好似見到你望栽判多過.....
聽到你大大聲叫靚女栽判,我即時呆左
c8,我驚我唔叫佢靚女,佢會聽唔到呀

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2011-10-11 01:22 發表

咁都得!

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2011-10-11 01:22 發表

不過你叫佢靚女,佢可能會比黃牌你喎

引用:

我見到對手都呆左, 周公子, 你真係得既

引用:
原帖由 快弧 於 2011-10-11 10:56 發表

不過你叫佢靚女,佢可能會比黃牌你喎
不但冇黃牌, 重報以微笑, 如果唔係比賽梗, 重以為......

女球証睇得出周公子係口直心快的人,聽到"靚女裁判"非常受落。

周公子我今個星期日被罰家庭服務令,無得去南區區賽衛冕男單殿軍呀!

引用:
原帖由 nchan001 於 2011-10-11 11:08 發表

不但冇黃牌, 重報以微笑, 如果唔係比賽梗, 重以為......
佢心諗"識貨 wow...."

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-10-11 11:18 發表
周公子我今個星期日被罰家庭服務令,無得去南區區賽衛冕男單殿軍呀!
是唔是尊夫人怕c full 你在南區區賽碰到空姐(姐姐),打完比賽後走去短暫荼聚呀

我哋可以動員全體雅各波友集體簽名同c full 你請願,强烈要求放生ycfu去南區區賽衛冕男單殿軍,又可以叫c8扮太平绅士,為c full 你作人格擔保,唔會打完比賽後走去同空姐(姐姐),短暫荼聚

22 12
發新話題