發新話題

一塊膠皮成五舊水

$500
<-->
.

回復 21# 的帖子

,

~超級榮譽~

我巳改用了花膠打波      
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

花膠重貴

~超級榮譽~

一塊賣500大元的膠,可能成本只需10之1 . 冇錯只係50大元 . 比盡佢成本咪60-70點話,加上其他支出及利潤,最多賣百零二百好未 ?! 要賣成500大元,真係大老虎呢 !

所以,下個月零用錢搵教練教波好過

~超級榮譽~

引用:
原帖由 文仔 於 2011-9-16 11:12 PM 發表
一塊賣500大元的膠,可能成本只需10之1 . 冇錯只係50大元 . 比盡佢成本咪60-70點話,加上其他支出及利潤,最多賣百零二百好未 ?! 要賣成500大元,真係大老虎呢 !
但是開發都要成本,加上日元升值

打過之後都是技術最重要,到底幾廿文膠同500文膠,分別在那裡

~超級榮譽~

<-->
.

回復 29# 的帖子

有心思 可惜我加唔到分比您

~超級榮譽~

回復 30# 的帖子

THANK YOU , GIVE U 'EXPENSIVE' INFO.:
<-->
.

回復 31# 的帖子

睇唔明,有沒有中文

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-9-16 23:38 發表
睇唔明,有沒有中文
.........................
<-->
.

哦哦哦哦   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

回復 34# 的帖子

重加有心思

~超級榮譽~

buy second hand one
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

回復 34# 的帖子

FAKE NOTES
<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2011-9-17 12:15 AM 發表
FAKE NOTES
加佢分喇

~超級榮譽~

LKT 會唔會 VOC, 厚度超?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 sam1996921 於 2011-9-16 23:23 發表

但是開發都要成本,加上日元升值
嘩 ! 開發果個比基本造膠的成本及利潤,仲要有多成倍半的利潤,真係超級食水深(又一頭大老虎) ! 真係造膠比賣膠及教波好呢 ! 大把水魚 !!

本帖最近評分記錄

發新話題