26 12
發新話題

【雅各Music Video-低清版】

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:10 移動

【雅各Music Video-低清版】

第一次搞,又唔識用乜software,有好心人不妨指點下小弟,等我再執好d, thank you!

約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

power director....威力導演!!
可以剪到好專業的片架...又多野玩, 不妨一試 !
討厭輸波,但無奈已成習慣!

yeah~

引用:
原帖由 poon 於 2011-9-8 13:13 發表
power director....威力導演!!
可以剪到好專業的片架...又多野玩, 不妨一試 !
請問要幾錢呢?
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

$7xx....如果想試玩...可以去官網DL試玩version...(當然, trail version一定無咁多functions)
又或者.....自己搵搵d唔使$既方法喇!!!

呢個software都幾簡單易用!

討厭輸波,但無奈已成習慣!

壯諧兼備, 穩穩陣陣 ; 或者用windows本身有o既movie maker嚟整會清d

引用:
原帖由 poon 於 2011-9-8 13:22 發表
$7xx....如果想試玩...可以去官網DL試玩version...(當然, trail version一定無咁多functions)
又或者.....自己搵搵d唔使$既方法喇!!!

呢個software都幾簡單易用!
Thank you!

ycfu我免費俾一只你

引用:
原帖由 chrisho2010 於 2011-9-8 13:25 發表
ycfu我免費俾一只你
咁客氣?!多謝哂啦!

好sweet片段
小王子慶幸認識乒團部份成員,
有機會仍想多d join 貴會
真誠,有禮,的好球會

下次見到你先給你,或如果急嘅話可以經人(貓哥或其他人)給你,下星期二打中秋盃,睇你想點,啊...又或者叫何浚彰今晚俾卓兒明晚交給你,因佢地今明要打青苖.

下次球局見到再比我啦,thank you very much!

ok~

C Full, very well done

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-9-8 13:05 發表
第一次搞,又唔識用乜software,有好心人不妨指點下小弟,等我再執好d, thank you!

37R-VBSVDYM
看完這個乒乓music video, 真的感覺很輕鬆和心情愉快。可能是因為每張照片都充滿喜悅和快樂的面孔,video內的歌曲也很好聼,是一個很能感動人的好video。Well done.

ycfu你真好有心  
看見每張照片都能歐起我在雅各開心既回憶,
兩年前由五六個基督徒間唔中出post一齊打波,到現在一班人定期打波
由做隊衫,打友誼賽開始到雅各攪月賽都經歷不少變化
舊人去新人在 ,總是歡笑多於悕虛
只要雅各乒團各隊員大家同心彼此支持,相信雅各乒團明天會更好

tigerone is the strongest

great video
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

Thx your video

底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

好溫馨的片段

26 12
發新話題