發新話題

【港島區月賽】: 4月30日(星期三) 8:00-11:00pm 側魚涌運動 (完)

updated
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

所有報名的人 (新朋友) 請 PM 電話比我.
同埋比賽前一週再三確認出席
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 11:06 發表
updated
Thanks............貓貓

PS : 上次張告票到左未呀 sorry 可能累你食張牛肉干
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

唔關你事...自己趕時間走姐....如果打少一場, 早十分鐘走便不用咁趕 !
香港乒乓網

我都報名

我又排隊
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-9 11:10 發表

If you want me to lose to you, then you need to play better than me wor...
要 win JAMES, 首先要除鞋, 才有一線生机
香港乒乓網

好了和氣收場
more ball games, more friends
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-9 11:24 發表

Why??

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-9 11:26 發表

Why??

秘密, 你自己問 007
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-9 11:24 AM 發表

唔通佢怕香港最出名的,"香港腳"

引用:
原帖由 old-cake 於 9-4-2008 11:26 發表

Why??
係囉
我都唔明
我都想知技術性點樣擊倒 007

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-9 11:15 發表

yeah , the only one is u ....
I am your enemy???  Then I will Till you until you die next time I play with you....

引用:
原帖由 44_66 於 9-4-2008 11:43 發表

天聞汝 擊倒過  喎
吾要技術性擊倒

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-9 11:24 發表

Stink me to death.....

答中, 加二分

香港乒乓網

發新話題