發新話題

【雷蒙月賽0820】可疑人物出現...

【雷蒙月賽0820】可疑人物出現...

各位球友請注意:

可疑人物真的出現通洲街壁球室, 警察都有加強巡羅!

今晚的月賽能順利而安全地進行, 本人在此多謝通洲街壁球室的工作人員, 特意提醒本人多加留意那人, 也要多謝今晚各球友的通力合作!!  

雷蒙

咩人物?

引用:
原帖由 artin 於 2011-8-21 00:19 發表
咩人物?
那位與你談話的白衫者!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2011-8-21 00:21 發表

那位與你談話的白衫者!!
wakakaka
①: 柳承敏 Max(99G), Xiom Sigma 1 Pro Max
②: Darker Speed 90 10mm Jpen (98G), Xiom Omega IV Pro Max
③: 柳承敏 G-Max(92G), Xiom Omega IV Pro Max
④: 柳承敏 G-Max(82G), Xiom Omega IV Pro Max
⑤: 柳承敏 G-Max  (91G),
⑥: Cypress-S KOR  10.5mm (91G),
⑦: Darker Speed 90 10mm *3(102G,100G,98G),
⑩: Darker Speed 90 特厚10.5mm 105G

引用:
原帖由 Perucat 於 2011-8-21 00:24 發表

wakakaka
OH MY GOD

咩人黎

引用:
原帖由 artin 於 2011-8-21 00:25 發表
咩人黎
找緊機會落手的人!!

好彩我一向有財物跟身既習慣..下次要小心D先得..THX

引用:
原帖由 raymondsir 於 2011-8-21 00:28 發表

找緊機會落手的人!!
下次早D同我講MA..佢D口水功力都唔差

引用:
原帖由 artin 於 2011-8-21 00:31 發表

下次早D同我講MA..佢D口水功力都唔差
haha....

我都有特別流意他
他除左睇球也有睇我地ge財物
耳後要小心D呀

不論在任何場館,大家都要小心保管自己的財物
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

i saw that man
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

thank you

琴晚他都有出現大約15-20分鐘,

最好 SHOW 埋佢個樣出來, 好等各位波友多多警惕!

發新話題