發新話題

【版主活動】5月3日 (星期六) 九龍官涌體育館 6:00-9:00 球局 + 飯局 ( Finished )

其實我都未諗到去邊處食好

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-4-24 19:49 發表
其實我都未諗到去邊處食好
快 d 諗好喎..最衰可樂唔去

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-24 20:26 發表

快 d 諗好喎..最衰可樂唔去   
老尖新星喇.......老地方

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-4-24 20:50 發表

老尖新星喇.......老地方
又打邊爐 ...

唔好成日十下十下啦

那女仕們有乜好提議
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

打邊爐?
好熱氣下! 氣下!氣下!氣下!氣下!............
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 小過童 於 23-4-2008 16:42 發表
睇離要開兩圍檯

A 檯 vs B 檯 ........( 勁飲比賽 )
記得預埋我............................一杯

回復 93# 的帖子

引用:
原帖由 小過童 於 2008-4-24 23:23 發表
那女仕們有乜好提議
有咩選擇呀??????

Sorry ar everybody, I just found out I am busy on that day so I will not be able to attend.  Sorry once again and have fun without me la...

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-25 13:42 發表
Sorry ar everybody, I just found out I am busy on that day so I will not be able to attend.  Sorry once again and have fun without me la...
too bad...........!!!!!!!!!!!!! u are the king of blow water ar...............!!!!!!!!!!!!!!!

咁不如book一間k房食自助餐
幾多人去都得 冇問題
又飲 又唱 輕鬆下

唔知大家介唔介意小弟join埋呢

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-4-25 22:03 發表
幾多人去都得 冇問題liness" />
又飲 又唱 輕鬆下
都好呀...
但我會齋坐同食..keke

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-4-25 22:28 發表
唔知大家介唔介意小弟join埋呢
歡迎..歡迎..

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-4-25 22:03 發表
幾多人去都得 冇問題
又飲 又唱 輕鬆下
咁 book 房呢個任務就要麻煩AA

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-4-26 17:07 發表

咁 book 房呢個任務就要麻煩AA喇
book 房 AA.比錢 AA......制,都幾押韻wor...

引用:
原帖由 太陽之子 於 26-4-2008 00:27 發表

都好呀...
但我會齋坐同食..keke
咁我可唔可齋劈??

發新話題
最近訪問的版塊