發新話題

【版主活動】5月3日 (星期六) 九龍官涌體育館 6:00-9:00 球局 + 飯局 ( Finished )

引用:
原帖由 Topgun 於 2008-4-10 00:29 發表
I join too.

I join ....   my wife will join the dinner too , thx !
----------------------------------------
主拍:  Butterfly 老老金 96g
副拍:  Butterfly 大拍面 Cypress Special 94g

輝 sir, 你唔帶埋你另一半黎

引用:
原帖由 ken2 於 2008-4-11 09:32 發表
I join ....   my wife will join the dinner too , thx !
Welcome

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-12 11:24 發表
輝 sir, 你唔帶埋你另一半黎
引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-12 11:32 發表

即係 小輝輝
小輝輝成日都跟身0架啦

不過我期望會快0的見到小4_6

我想都join ~呀

welcome!!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 kiu~bobo 於 2008-4-17 20:14 發表
我想都join ~呀liness" />
唔係食印度餐, 得唔得?!~

無問題~~~我鍾意食散餐多D~~~

引用:
原帖由 kiu~bobo 於 2008-4-18 00:29 發表
食得多就会

引用:
原帖由 kiu~bobo 於 2008-4-17 20:59 發表
街邊零食當散餐食, 食食吓貴會正餐好多!

don't forget all friends!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-22 11:49 發表
don't forget all friends!
係邊度食呢??????????

報名

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-22 14:33 發表
報名
到時見

睇離要開兩圍檯

A 檯 vs B 檯 ........( 勁飲比賽 )

最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 23-4-2008 16:42 發表
睇離要開兩圍檯

A 檯 vs B 檯 ........( 勁飲比賽 )
錦就要訂定檯先啦!吾係就要左敦【四圍酒】...........
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2008-4-23 17:17 發表

錦就要訂定檯先啦!吾係就要左敦【四圍酒】...........
已有專人負責
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

發新話題
最近訪問的版塊