發新話題

【版主活動】5月3日 (星期六) 九龍官涌體育館 6:00-9:00 球局 + 飯局 ( Finished )

【版主活動】5月3日 (星期六) 九龍官涌體育館 6:00-9:00 球局 + 飯局 ( Finished )

打算攪星期六旁晚打5至8,之後就圓桌大會(食晚飯)

唔打波齋來食都得

記住,今次只會招待本壇版主參加,因為會有內務討論 liness" />liness" />

請問大家想揀邊日? or 揀晒4日都 OK ?

今次版主大會打波及晚餐費用均會採用AA制模式,所有新舊版主請勿存有任何幻想

4月12日
揀選名單:輝Sir、Gary_Cheung、44_66、Augustmoon(淨食)、沽爺仔、太陽之子(淨食)、瑤瑤、rmak2222

4月19日
揀選名單:輝Sir、乒之仁、Gary_Cheung、44_66、極道羅殺、Augustmoon(淨食)、ken2、沽爺仔、太陽之子(淨食)、tonycheung、瑤瑤、rmak2222

4月26日
揀選名單:輝Sir、Gary_Cheung、44_、Augustmoon(淨食)、沽爺仔、太陽之子(淨食)、瑤瑤、rmak2222

5月3日
揀選名單:輝Sir、小過童、Gary_Cheung、(=^x^=)、BeckhamCC、old-cake、44_66、ken2、沽爺仔、Smallstar、太陽之子(淨食)、tonycheung、瑤瑤、bd_fan、風雲小子、rmak2222

4月19日

5月1日
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

5月1日

5 月 1 唔係星期六喎

5月1日是否公眾假期 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-22 23:58 發表
5 月 1 唔係星期六喎
引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-22 23:58 發表
5月1日是否公眾假期 ??
我睇錯日歷

應該係5月5日

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 00:17 發表

我睇錯日歷

應該係5月5日
5 月 5 日又唔係星期六, 又唔係紅日喎..點呀..輝 Sir

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-23 01:07 發表

5 月 5 日又唔係星期六, 又唔係紅日喎..點呀..輝 Sir
Final..........5月3日先係

5/3..i should ok
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

I would be available!
Can you tell us something about the meeting?

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:09 發表

Final..........5月3日先係
輝 Sir 最近病到傻下傻下 D 日子攪到亂曬龍

最新乒器...........................................

食午飯得唔得
夜晚細佬唔得閒

5月3日
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-3-24 12:32 發表
5月3日

5月3日

執事先生,
如無意外5月3日(很大機會是長週, 因為新工)是我新工上班的第二天, 現心情有點忐忑, 真的要到那時在那裡看情況先知.

引用:
原帖由 kei 於 2008-3-24 12:16 發表
I would be available!
Can you tell us something about the meeting?
會議並無主要議題

到時會由各版主以互動交流方式提出需要討論的題目

你係咪四個日子都得呢

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2008-3-24 12:26 發表
食午飯得唔得
夜晚細佬唔得閒
其實唔建議學生哥或小朋友太夜出來飯聚

發新話題