35 12
發新話題

無端端病左…

無端端病左…

星期一晚睡覺,唔知點解訓唔著,成晚都係咁…
第二朝起床,成個人好似無晒力咁,又喉嚨痛…
呢個情況維持左一日,仲要同十幾個小朋友上課,仲要同朋友練球

果種感覺,真係爽到呢,冇朋友
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 ncc321 於 2011-7-27 22:47 發表
我也無端端不中六合彩///
中左就真係無端端

引用:
原帖由 嘉靜 於 2011-7-27 23:08 發表
我e家都喉嚨痛...聽日仲要練波...爽
飲多幾啖水 or沖柑桔水會好d

引用:
原帖由 嘉靜 於 2011-7-27 23:13 發表

我勁食得果定同飲鹽水
今日下午食粥個喉嚨冇咁痛,,但夜晚一食飯舌果時痛到...  但都要食..星期日比賽唔可以冇體力
食果皮或陳皮呢d會好得快d
撈湯食會沒咁痛

引用:
原帖由 嘉靜 於 2011-7-27 23:15 發表

e家好d未呀?
淨係喉嚨痛囉…

乒匯乒乓球會

嘉靜都要快點好番呀

乒匯乒乓球會

Hope you快d好番
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

太陽伯伯快d好番 我都無端端得到依個病原來重係錦勁

如果可以保持十二點前訓, 係好事, 可惜無乜機會; 如果仲要每日睡夠八個鐘又係好正, 但喺好多人嚟講更加係奢望..........

take care,bro

take care

早日康復

~超級榮譽~

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-7-27 22:41 發表
星期一晚睡覺,唔知點解訓唔著,成晚都係咁…
第二朝起床,成個人好似無晒力咁,又喉嚨痛…
呢個情況維持左一日,仲要同十幾個小朋友上課,仲要同朋友練球

果種感覺,真係爽到呢,冇朋友
病就早點休息la.

保重呀!可能係感冒!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

打黄大仙区赛的那天,我也突然间喉疼,吃了药去打比赛,视线模糊,脚步轻浮,还好拿了季军。祝论坛网友们人人身体健康,个个龙精虎猛,以最好的状态迎接每一次比赛,为乒乓论坛增光!
洪华山

保重呀各位
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

HOPE FLAT OWNER WOULD GET WELL SOON
<-->
.

Take care, get well soon
tungfai

今日把聲,沙沙地,但又斯斯文文咁
好正

乒匯乒乓球會

睇完醫生,話係喉嚨發炎

乒匯乒乓球會