發新話題

忘掉所有, 方可重生

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-29 23:01 發表

貢我盡快搞掂佢先
錦就快手d搞掂佢先  雪重生

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-29 23:09 發表

知道))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

要搞掂小閒小朋友, 必先要勝個自己即係雪重生
叻仔 有志氣 不過小閒哥要加油!哈哈.....哈哈

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-29 23:22 發表

我鬥志最強個次係九公對你,雖然一樣吃三蛋完塲, 但真係好開心,很難忘, 非常正!
我都係 ,個時我真係打得好開心,很難忘.因為我請你們吃三蛋完塲時,你們都唔會嬲我又同我打波嘛~所以我一定要快d康復,我好想同你們再打乒乓波嫁 比我開心吓 你有鬥志時我先有嘛

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-29 23:44 發表

都好吋嘴下
你鍾意我錦吋嘴嘛 你吹水 我吋嘴

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-29 22:37 發表

我唔想等, 我要主動出擊!
好呀,我接戰。誓要路爆雪重生!

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-30 23:47 發表

吋嘴總比嬲死村人好
錦你要比我多d吋吓你嘴囉  唔係我會嬲死你和唔會同你比試乒乓波呀!

引用:
原帖由 小閒 於 2011-7-30 00:08 發表

好呀,我接戰。誓要路爆雪重生!
加油! 小閒哥 用乒乓波車爆雪重生個 頭啦 等佢再改個名係--->冬重草

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-31 00:01 發表

一言為定!

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-30 23:49 發表

好, 八月廿三晚楊屋盡爆心中情
好呀。怕你有牙。

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-7-31 00:07 發表

加油! 小閒哥 用乒乓波車爆雪重生個 頭啦 等佢再改個名係--->冬重草
讚成。

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-31 00:35 發表

非常好
重生先生,你想單秋定圍秋呀?

發新話題