發新話題

忘掉所有, 方可重生

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-27 13:26 發表

蔥哥, 你好像十大惡之首  我要重生是希望給自已Tout Tout氣, 亦發現有許多做錯的地方, 再盲目走落去, 只會荒廢光蔭, 累人害已.係時候想想及作出更正, 請給小弟一條生路吧!
算吧! 橫點我已後都打唔到乒乓波,我比你緊"灰" 本來你可以給我一點希望 我唔講啦~ 你去重生啦

我也想想及作出更正、尋找夢想!改反個名叫小夢童
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

重生都要你掛左先有得重生架!~

雪兄言重,
自嘆球技水皮, 見面多多請教才真.
主是我牧人, 我是主小羊

今日有機會同重生仔打波,他說話希望有改進,不過他又一次認我失望了!

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-29 00:48 發表

多謝小閒小朋友拔刀相助, 查實我已盡全力,結果也令你失望, 我只有思過三日三夜, 盼可悟出新路向!
5駛咁麻煩請食飯我一定會教你!

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-29 12:22 發表

冇問題!  我既目標亞洲第一
發夢是也!

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-29 12:22 發表

冇問題!  我既目標亞洲第一
你近期緊係食得太多生骨大頭菜al 你既目標係亞洲第一()

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-29 13:02 發表

有着這遠大目標, 便可不顧一切向前聰!
小心仆親喎~

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-29 21:28 發表

仆親之前都要撞爆條蔥
Ye~ 我等你 講錯添 你要等我喎^^ 十年生死,兩忘忘.

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-29 22:37 發表

我唔想等, 我要主動出擊!
最怕係我個腎要你等,你都擊唔到小閒可奈擊到我條蔥頭呢!

發新話題