40 12
發新話題

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

多謝乒工廠, 今次出力相助我們一同攪今次比賽.  Gary_Cheung 辛苦你啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

希望今次試驗合作成功

多謝兩位比機會我盡一點綿力

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 00:55 發表   C6 {% m' b% ^2 t
多謝兩位比機會我盡一點綿力
! H& b2 I" z( \" J+ K有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:07 發表 % _8 s, Z9 [; C

: ^6 D' Y) ^2 \! z, {有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣
) q3 C; ]5 i+ P7 F+ S/ T7 |6 ]* ^
3 [1 {4 x+ D2 p6 W/ z- w' `5 h
, F0 l3 \$ d+ U5 u
6 R$ i2 a: ?0 s$ _. n6 H我做人有底線的

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:09 發表
+ a. x0 m8 ^' W/ b: ?; s  J* R6 q: w  j  V& J
* j0 B! `$ ^$ }7 c) n3 ~! F

6 w4 L; z' v& E# |) Z/ l
8 Y5 {2 r. X' [4 Z# [! o" E我做人有底線的
' x6 `  [! X" ?5 d* n. c條線咩色先

我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:12 發表
  N* k; L1 T! Q# z* T  F+ D我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
2 D. _$ i& L' F( l6 g咁我一向都無歧視佢喎

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:13 發表
5 Y  {6 {3 G5 g0 E) T! l! `6 e1 m& {6 Z0 a
咁我一向都無歧視佢喎
6 V- ?* s$ F$ `" N0 z; o

, U/ x+ y& N9 T4 u: @) m: q: O
1 f( \8 h- T' p% M我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公

你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:21 發表
6 f  o9 f" ^% n) r+ [2 u
5 o! J: ^: |/ R, w9 s  a- L5 F+ k( z
" O2 H) V1 A& {. p6 S( i9 |3 ?) R. m6 H- T  ]
我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公
% {0 W$ z0 [" v: _, s/ R6 r) R6 @. R咁多人玩你唔通你全部歧視晒佢咩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:33 發表
. b4 ~$ j, g! k4 e- }你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
/ P% p, W& I$ J& o6 v$ s
你上次我都無話你騷擾喇

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:34 發表 ) G* [! O, r6 ~2 U

# U! B9 C* q" M  M你上次我都無話你騷擾喇
2 Z  z, v7 W, @; ?: g3 |" v
/ i& Z+ H2 w# q
衰貓外表的確斯文,奈何................................

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:42 發表
4 x7 v) V3 O" w. j% |9 m0 h1 U$ o# ^+ e; s2 G' |

9 l' G* H' Q( o4 o) `% D衰貓外表的確斯文,奈何................................
+ I  z0 R' [0 a$ oC9

以前的騷擾主要是說噪音; 現在的會令人聯想到... ...

Thank you 有心人

得到回歸杯首位贊助人捐出$500 作為大會經費之用,本人謹代表全乒工廠同人向神秘人說聲道謝,捐款雖不多,但心意大家都會感受到,我地一定全力搞好呢個賽事!!!!

我覺得好多 la...多謝 神秘人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 11:55 發表 / c) q! J0 I- e- E3 V
我覺得好多 la...多謝 神秘人
2 b. b" Y( }2 z+ {% `2 B( {! w" I4 i* M# q. p( T
我諗梗點答謝佢

你可以送個香吻比 佢.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 12:02 發表
: y4 A% P7 B& P+ J; f$ C4 Q你可以送個香吻比 佢.....
( I' }- B( G+ D$ y' c

- p! F# j$ h0 [9 R- O$ D7 J3 x1 d" r9 l
咁你代表啦!! 你係喳fit人!!!!!!!

40 12
發新話題