發新話題

第二屆<偉裕球會個人盃賽>round #1(7月份)

第二屆<偉裕球會個人盃賽>round #1(7月份)

第二屆<偉裕球會個人盃賽>
<偉裕球會個人盃賽2011 round#6>
20-7-2011
20:00-23:00
歌和老街4樓
$40/一位
1.各會員必須著會衫
2.各參賽者請準時到達
3.請大家報名時以中文全名及組別(報名時)
4.賽制及詳情,請參考以下連結:
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=40154&extra=page%3D1
5.比賽成績,請參考以下連結:
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=39280&extra=page%3D1

1.蘇楚喬 男丙
2.謝展鶼 男丁
3.黃嘉儀 女乙
4. 賀方正 男乙
5.盤嘉慶
男乙
6.葉振家 男甲
7..江陽宜 男丙
8.陳朗庭男丁
9.譚俊豪 男丁
10.司徒文浩男丁
11.司徒文瀚 男丁
12.黎沛然 男丙
13.洪佳南 男甲
14.曾永祥 男丙

15.金志堅 男戊
16. 鄭秉業 男丙
17. 林志恆 男甲(嘉賓)
18. 周芷嫻 女乙
19. 何建豐 男戊(嘉賓)
20.黃大偉 男丙

21.周昭慧 女乙
22.鄭柏熹 (男丁)
23.蘇汝律 男丙
24.黃梅琛 (嘉賓)

25.陳嘉耀 男甲(首次參加)
26.施建武 男丁(嘉賓 )
27.范健國 男丁(首次參加)
28. 吳卓軒 男丁(首次參加)

29.陳以信 (男丁)(首次參加)
30.潘卓朗 (男乙)(首次參加)

31.楊本上 (男丁)(首次參加)
32.楊甯 (男丁)(首次參加)

引用:
原帖由 郭弱 於 2011-7-13 00:16 發表
JOIN
妳番黎啦~~~~~~~~球會d人個個都問起你呀~~~~

金!這比賽有優先權的,你可以睇番賽規個post,但你係會員係第一類優先球員,但熙仔就要照排隊啦,但照現時仲有幾位會員未報名,應該有更多報左名的球員未能入選32席,請各球員注意

引用:
原帖由 柏熹仔 於 2011-7-20 15:17 發表
Jackho 哥哥唔舒服, 唔知條隊輪唔輪到我柏熹仔補上呢?
YES

[quote]原帖由 柏熹仔 於 2011-7-20 16:40 發表
喬寶寶哥哥,

唔該哂!

發新話題