25 12
發新話題

【小食】車仔麵

【小食】車仔麵

鴨利洲西村既車仔麵檔. 食出好味道!!!

墨丸彈牙, 叉燒抵食夾大件, 雲吞爽口, 牛腩濃味, 豬皮厚肉, 蘿蔔清甜, 豬紅入味

炸雞翼, 雞比大隻, 炸"炸魚蛋"有咬口, 炸四寶大件.....每晚開至深夜二時, 今晚睇波靠佢!!!

車仔麵, I like ar......

慈雲山 --> 小食館

最緊要係, 買完好快返到屋企, 炸既野食唔會"林"晒! 嘩! 加多兩罐啤啤......500ml果隻添! 咁就一流!

d豬大腸有冇史
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 防守王 於 2008-4-1 16:57 發表
鴨利洲西村既車仔麵檔. 食出好味道!!!

墨丸彈牙, 叉燒抵食夾大件, 雲吞爽口, 牛腩濃味, 豬皮厚肉, 蘿蔔清甜, 豬紅入味

炸雞翼, 雞比大隻, 炸"炸 ...
幾時攪番個南區波局

之後就車仔麵局

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-4-1 18:05 發表

幾時攪番個南區波局

之後就車仔麵局
我對車仔麵局無乜興趣....啤啤局就唔同!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-4-1 21:31 發表

我對車仔麵局無乜興趣....啤啤局就唔同!!
總知就局啦

你啲咳好番未

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-4-1 21:55 發表

總知就局啦

你啲咳好番未liness" />
好返六七成. 仲有少少咳. 不過照飲啤酒. 無左啤酒. 仲慘過死!

回復 12# 的帖子

係!! 我去佛山集訓時, 仲咳過而家, 我都晚晚飲三四支....大支果隻!!

丸左 d , C 兄.  有無外賣送將軍澳
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-4-1 23:45 發表
會唔會看慢魚 vs 羅MA ?
哈哈!! 錄左, 今朝返工前睇晒!! 叫邦邦準備100包薯片啦!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 00:52 發表
丸左 d , C 兄.  有無外賣送將軍澳
車...............將軍澳仲多野食啦! 唔好玩啦! C苦!

銅鑼灣榮記招牌菜: 滷水雞翼尖!(硬係覺得舊時大牌檔好食D)

引用:
原帖由 off+ 於 2008-4-2 10:08 發表
銅鑼灣榮記招牌菜: 滷水雞翼尖!(硬係覺得舊時大牌檔好食D)liness" />
麻麻地wor. 入味就係, 不過太"林"....個人睇法!

唔該一個粗面, 紅長, 物如, 油賽....+ 腩汁......九龍灣企業講長 99 樓 9 號室.....
加杯凍 0 茶, 少糖多奶
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 防守王 於 2008-4-2 10:30 發表 麻麻地wor. 入味就係, 不過太"林"....個人睇法!
我就係鐘意佢淋,連骨都“趙”埋!

上水有兩兄弟,兩檔都幾好.
推介 東風螺
I loving it

引用:
原帖由 off+ 於 2008-4-2 10:43 發表
我就係鐘意佢淋,連骨都“趙”埋!
後生遙遙, 你估你係呀伯咩???

榮記最衰係, 要排隊!! 我好鬼憎排隊!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-4-2 10:46 發表 後生遙遙, 你估你係呀伯咩???榮記最衰係, 要排隊!! 我好鬼憎排隊!
我食人吾"縲"骨

25 12
發新話題