發新話題

賽果【HKTTF雙打月賽】

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:10 移動
引用:
原帖由 ycfu 於 2011-6-25 09:49 發表
下線冠軍小閒 + 火人

下線亞軍何嫣宜(女10) + 何浚彰(男10)
小朋友打得好好,好叻呀!

.
http://i255.photobucket ...
又多兩顆明日之星!

恭喜哂!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

兩位小朋友好叻啊,我係你哋手下敗將,希望下次有機會再一齊玩。

恭喜各位 ,,c full and 隊長你哋打得好好呀

So exciting !!!

引用:
原帖由 防弧王子 於 2011-6-25 09:58 發表
好叻呀yc
多謝kken訓lai頸,令我有機會夾快弧,加上符符look look......

終於唔洗梗頸4了

約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

周公子真係唔意思,你同c8好大機會的,可惜遇著小弟符look高峰期......

真係唔打晤知時運到啊!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 小閒 於 2011-6-25 11:22 發表

又多兩顆明日之星!
今次我地兩嗰參加比賽都係跟各位師兄師姐學下嘢.下次最好各單位主辦多呢D賽,等我地2個豆釘跟各位前輩學下野!

回復 21# 的帖子

今次我地兩嗰參加比賽都係跟各位師兄師姐學下嘢.下次最好各單位主辦多呢D賽,等我地2個豆釘跟各位前輩學下野!

客氣

恭喜各位

引用:
原帖由 chrisho2010 於 2011-6-25 15:05 發表

今次我地兩?參加比賽都係跟各位師兄師姐學下?.下次最好各單位主辦多呢D賽,等我地2個豆釘跟各位前輩學下野!
你地有時間可以打多D論壇或各大球會球局或比賽。

多謝各位前輩指點 我哋會識做架勒

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-6-25 14:56 發表
周公子真係唔意思,你同c8好大機會的,可惜遇著小弟符look高峰期......

真係唔打晤知時運到啊!
傻 la,c full, 你and 隊長真係打得好好 ,,同埋呢D係你努力練波既成果,唔關(符look高峰期)既事 ,add oil c full

真係多得kken訓lai頸,唔係都夾唔到咁勁既c full
今次有獎攞,係我符look+時運到就真
tigerone is the strongest

引用:
原帖由 小閒 於 2011-6-25 10:52 發表

又多對屈機"程呂"組合! 哈哈哈!
一個靚仔一個美女,天作之合,夾到流口水~~
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

快弧隊長打出好多靚波嚇死我!

小弟掹車邊執到個牌仔,又乘機show比對仔女睇..........o拿!老豆幾廿歲人只要努力呢.......就.......

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-6-25 23:16 發表
快弧隊長打出好多靚波嚇死我!

小弟掹車邊執到個牌仔,又乘機show比對仔女睇..........o拿!老豆幾廿歲人只要努力呢.......就.......
恭喜恭喜! 有無show俾某人睇? 跟住同佢講,拿!呢d就係練波既成果啦!

係喎,,可以俾某人睇,攞番2個月通行證
tigerone is the strongest

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-6-25 09:42 發表
恭喜冠軍Phantasy + Draw仔
好一對無敵老屈組合

發新話題