55 123
發新話題

【乒工廠】: 2008年三月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 johnnywai 於 2008-3-31 06:39 PM 發表
小明昨天打得好好,是我們乒工廠的新星!!liness" />

James 當然是我們的主將!!

我係時候退下來,專心去讀好我的書了!

我暑假還會做internship,不知有沒有時間打波了!
擊敗左我之後就走佬......

引用:
原帖由 左右開弓 於 2008-3-31 18:59 發表

擊敗左我之後就走佬......
我當然走佬la....因為我沒有信心再擊敗左右開弓了!!

所以不打了

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-31 05:49 發表
多謝 Gary, 多謝 Yiu Yiu, 多謝 Joey, and 多謝 all my Arsenal 1 and Arsenal 2 teamates for cheering for my opponents...haha.....多謝,多謝.liness" />liness" />
占士先生, 請問有邊招必殺技令您成日贏波呢?

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-3-31 23:19 發表

必殺技只有一招,就係 "勁".

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-3-31 23:19 發表

Ho dor 必殺技 ga wor...hehe.....but my blow water skill is the best...haha.....  Almost as good as you.....

最出名當然係出"deuce未輸過"喇

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-1 17:45 發表
最出名當然係出"deuce未輸過"喇
我呢排係"deuce未贏過"

我係"打波未嬴過"

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-1 17:52 發表
我係"打波未嬴過"
but you always beat me...

引用:
原帖由 啊影 於 2008-4-2 17:53 發表
ya過左一半啦!!
阿影, 今時唔同往日
後生可為

引用:
原帖由 啊影 於 2008-4-2 17:53 發表
ya過左一半啦!!
乒工廠主力, 將來係你架啦
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

I am 乒工廠 old cake....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-2 17:54 發表

阿影, 今時唔同往日
後生可為
亞影真是強了.....有 James007 及小明加入, 乒工廠又提升一個檔次 !!  所以我們明天會以最佳陣容出場 !
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 james007 於 2-4-2008 00:29 發表

but you always beat me...
同你打過先至知咩叫做渣流灘

55 123
發新話題