55 123
發新話題

【乒工廠】: 2008年三月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【乒工廠】: 2008年三月份內部賽成績公佈

1. james007
2. 小明
3. johnnywai
4. 左右開弓
5. oper
6. oldcake
7. Gary Cheung
8. 羅殺
9. Candy
10. 諾
11. Anthony
12. 影
13. Alvin
14. garfieldjam
15. Bing
16. bartender
17. Topgun
18. Jasonkyy
19. Yuen
20. Joe (非會員)
21. skywalker
22. whkwhk
23. augustmoon
24. 家樂
25. Zoe
26. Joey

恭喜 james007 大熱勝出,特此多謝joey做替工及場務,以及瑤瑤做球証,今次係新一年第一次的內部賽,但呢次好特別,因為多了數名強手加入,進級形勢好緊凑,但有一樣0野係之前搞內部賽沒有的,今次很有一個"家"的感覺!!!!!!!

多謝 Gary, 多謝 Yiu Yiu, 多謝 Joey, and 多謝 all my Arsenal 1 and Arsenal 2 teamates for cheering for my opponents...haha.....多謝,多謝.liness" />

哈哈, 全部人都幫 007 既對手打氣....

無敵是最寂寞!小明加油!否則、下次詹士不再來了!

I will always come ga....

引用:
原帖由 james007 於 31-3-2008 09:19 發表
多謝 Gary, 多謝 Yiu, 多謝 Joey, and 多謝 all my Arsenal 1 and Arsenal 2 teamates for cheering for my opponents...haha.....多謝,多謝.liness" />
我又唔係乒一, 又唔係乒二................................

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-31 10:33 發表

我又唔係乒一, 又唔係乒二................................
why not ar?

引用:
原帖由 james007 於 31-3-2008 10:40 發表

why not ar?
我係荃民佳乒~~

引用:
原帖由 極道羅殺 於 31/3/2008 10:33 發表

遲早你會叛變!明年乒工又多一名.....。乒三會出世 la!!!!

引用:
原帖由 bing 於 31-3-2008 10:47 發表

遲早你會叛變!明年乒工又多一名.....。乒三會出世 la!!!!

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-31 10:40 發表

why not ar?
佢離棄大隊..另組一團

引用:
原帖由 瑤瑤 於 31-3-2008 10:52 發表

佢離棄大隊..另組一團   
................我對你不離不棄

我下次一定要join. 好掛住大家

Gary 廠長
月賽後,會否考慮於十二月份變為乒工杯大賽?冠軍杯上留名!第二年再攞出來打過。

引用:
原帖由 bing 於 2008-3-31 10:58 發表
Gary 廠長
月賽後,會否考慮於十二月份變為乒工杯大賽?冠軍杯上留名!第二年再攞出來打過。
乒工杯係定係10月1日周年紀念舉行,届時會有一連串活動安排!!!!!!!!liness" />

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-31 11:15 發表

係吾係飲飲食食 加大抽獎 , 淨係吾打波 果d
吾打波 gei game you will win for sure......

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-31 12:35 發表

有  多他尖 .... 變數 大好多
How BIG ar........變數???  

55 123
發新話題