59 123
發新話題

[正貼] 無縫球看來對顆粒有利

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:27 下沉
我撞多, 咁米自動升呢..!
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

thanks for share!

嘆.............
如果旋轉少咗........對拉ge局面會少咗.....長膠無得借轉正氣咗........削球手可能會無能咗........拉側旋令個波曾

連回帖發言都"神"咗??

唔夠轉就變左無乜變化

削波更容易被擊打~拉波反而更加難左
無左對拉 ~  可能會有對擊既局面
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

來回球計落好似多咗....
但其實觀賞性大大減低咗,好多球路變化ge精彩片段會好快無得睇...

無變化打來打去,漸漸地.....睇網球好過啦.

Sorry, 唔夠瞓,亂up嘢.........

我唸會似44mm 大球, 不過球速快些, 對橫板會較有利

引用:
原帖由 bond 於 2011-6-4 00:49 發表
我唸會似44mm 大球, 不過球速快些, 對橫板會較有利
如果中國再繼續勝下去, 國際賽打44mm大球日子不遠矣

無論點改都結果都係一樣 因為中國隊係真係有血有汗咁練 睇返WTTC 波爾對張繼科打個場咩都睇到哂,唔通張繼科生出黎步法就咁快咩,唔練點會快呀

引用:
原帖由 pearpang 於 2011-6-4 21:57 發表
無論點改都結果都係一樣 因為中國隊係真係有血有汗咁練 睇返WTTC 波爾對張繼科打個場咩都睇到哂,唔通張繼科生出黎步法就咁快咩,唔練點會快呀
見到佢隻大腿, 就知張繼科落左幾多苦功啦

唔好咁天真啦...點改都係中國隊贏架喇!!!!!!!!!

對乒粒仔有利...
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 ngaiyin 於 2011-6-3 12:39 發表
一切由零開始
一切由零轉開始

以剛結束的法網為例, 打網球的奬金可達HK$1300萬.  有没有人知道乒球最高的奬金多少?  打乒球付出的努力和要求, 絶不低於打網球啊!

引用:
原帖由 KSLiu 於 2011-6-5 16:10 發表
以剛結束的法網為例, 打網球的奬金可達HK$1300萬.  有没有人知道乒球最高的奬金多少?  打乒球付出的努力和要求, 絶不低於打網球啊!
咁拉法又巧似

中國近枱快攻行將復活,

"耶穌"都可能攞世界冠軍 !!!

引用:
原帖由 songyip 於 2011-6-6 05:51 發表
中國近枱快攻行將復活,

"耶穌"都可能攞世界冠軍 !!!
YOU ARE A FORTUNE TELLER
<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2011-6-7 10:09 發表

YOU ARE A FORTUNE TELLER
My God!!!!耶蘇復活了
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

59 123
發新話題
最近訪問的版塊