32 12
發新話題

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

粗略看一看參賽名單似乎今次想嬴比上次更難
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 1# 的帖子

同意) a) ]9 M4 _2 {
有好多甲組

我又買四四六六兄!!

我支持李一聞

志在參與. x( f) W9 i  ^/ u
切磋球技

回復 7# 的帖子

你太謙虛了

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 15:39 發表 + C# r2 n, j9 }! w' U2 d( k+ X

- O6 X. o7 w1 l: [
' @' g, S" V+ O7 h2 {6 E吾巧玩野 ... 防守哥 出招 .. 誰與爭鋒
3 a6 q+ p* l- R' Q' G( j' k4 J5 \

, K/ r9 a; o$ k2 R9 a/ X  L  Q四六兄你隱藏食力得咁耐應該好辛苦啦!!! 你今次一定要出蕉啦!

44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-27 17:04 發表 , S+ r; {, w" k  ]+ j+ j
44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
3 F- G/ q/ g3 D4 f8 A

, e7 f+ U, D2 B5 ^, q: j& W6 ?6 z$ i四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-27 17:12 發表 : _5 \) u5 q6 d/ `; x6 a1 e
4 Q/ ^4 M" b: w# V7 y
5 [9 G1 q+ t- ^
四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
) V' {, }- P9 R: N- i
' W1 A5 I2 d6 d+ l1 ~- ]Total Agree !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 10:03 發表 2 N" {0 n( R  z- L. C
你兩條友 ..... 夠薑就 打場回雞杯 前奏 ..... 睇下 吾爆吾爆汝 . W0 f$ c- X3 v* t/ W2 |
( 成機厄波打   )
6 _* @1 x& D4 c7 u1 R# t

: {7 m8 H/ e* e: w7 W出真火既四六, 我地邊夠你打丫?? 唔使打, 我認左輸先!

44_66 下次記得邊個是長膠王子 : }- M1 C# |' ?/ N6 @
唔好再問我
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:36 發表
2 r# `4 v# U7 `! ]' b) r44_66 下次記得邊個是長膠王子
5 X4 m- l4 V( Z3 d唔好再問我
# N7 J  W0 [( f5 S- S3 }6 d; R8 E1 t7 H- e( [
最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!( O  e, M9 l4 l
係wor! 長膠王子有報名咩??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 23:16 發表 6 @; r5 _: d, a1 p

8 T; G$ k/ i: e+ S/ f* E
" ~4 Q1 }( v+ d; {( H: M/ |最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!& q0 v0 G6 D1 i& v# L
係wor! 長膠王子有報名咩??
# _/ f* g1 Q7 c- n
6 m0 D7 f! i  s8 I7 ^) \' [; O& w; p" b
如果他夠月膽唔打, 我四月七日玩死他
香港乒乓網

我支持...乒之仁!!

32 12
發新話題