32 12
發新話題

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

粗略看一看參賽名單似乎今次想嬴比上次更難
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 1# 的帖子

同意
6 v) y' ]0 S, B4 m, D* m; E" ]. u" W有好多甲組

我又買四四六六兄!!

我支持李一聞

志在參與% h/ V3 f. Y& |, J" R
切磋球技

回復 7# 的帖子

你太謙虛了

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 15:39 發表 ) M* h3 \; X' Y
& O5 f1 _5 G/ j3 o' g& S
# F1 t4 J1 x# B; i, k4 T; Q. {
吾巧玩野 ... 防守哥 出招 .. 誰與爭鋒
6 i1 q1 Q4 _# T$ O6 q
* P8 {  s) `+ Q5 `1 Z. R; A7 T四六兄你隱藏食力得咁耐應該好辛苦啦!!! 你今次一定要出蕉啦!

44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-27 17:04 發表
  R4 @$ v  x9 g4 i5 G% `1 }44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
2 d1 X) M9 m* _. Z. _; o5 o$ o. X/ R- D( B
四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-27 17:12 發表 / K+ V: F6 i8 Q% p
# ~2 W" N  y1 P( }8 E; a

2 P( f) r8 e- q; \3 J1 t四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
5 _# r( K$ J; L6 x0 W0 j
: Z! X  P, i' t8 ]Total Agree !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 10:03 發表 ( Y$ X/ e; N" y- E( q
你兩條友 ..... 夠薑就 打場回雞杯 前奏 ..... 睇下 吾爆吾爆汝
+ `: g! K2 U; i# b+ e' r! ~( 成機厄波打   )
3 |$ C7 Z* m; A9 Q4 y1 V

( i7 S- Y) L) \# l" X8 C出真火既四六, 我地邊夠你打丫?? 唔使打, 我認左輸先!

44_66 下次記得邊個是長膠王子 , B% M  P- T  I
唔好再問我
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:36 發表 ) j% x! @6 t# B
44_66 下次記得邊個是長膠王子 9 X  x( k) h, ]
唔好再問我
; d. M5 M: q/ c6 O( m

, B7 q: L" K& M9 v9 ?7 B最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!
9 q5 ?6 b+ r5 X" s* ]係wor! 長膠王子有報名咩??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 23:16 發表 , H' O, X3 J: A2 c
# i8 t) Q* U: P
1 _. S$ L. I+ y: o: }0 b% T4 q
最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!
8 _% ^  C7 {  P3 ?3 v係wor! 長膠王子有報名咩??
1 e0 x- g. S, h' N5 N/ F: l5 K" g# F" w3 }3 v( w9 ^5 q4 G+ q
/ d' v; T5 V3 ^6 S7 y8 e1 g
如果他夠月膽唔打, 我四月七日玩死他
香港乒乓網

我支持...乒之仁!!

32 12
發新話題