發新話題

[正貼] 粒仔訓練日誌

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:27 下沉

粒仔訓練日誌

http://www.guott.com/tt/dispbbs.asp?boardid=121&Id=361134

好慶幸相識深圳粒仔朋友
大家互通電話交流心得,得益不少
下星期親身拜師學藝.
打破(天生克死)長膠和粒仔童話.

~超級榮譽~

咁就要加油喇!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2011-5-6 09:44 PM 發表
咁就要加油喇!
心裡永藏緊記(天生克死)四個大字
我相信,我訓練信心鬥志,比烈日還高焰.

多謝波記

~超級榮譽~

閃人兄加油
我下星期都會請教一下人生兄什麼是天生克死, 希望可以悟出道理

回復 阿舜 的帖子

我已後手執球板,一定永世記著(天生克死)左右銘
作為我乒乓球追討目標.
拜師學藝之路漫長艱辛
為了討回粒仔神髓
辛苦努力都是值得,大家比此加油.

~超級榮譽~

我將快Blowfish貼左上去Darker Speed 90上面來支持下你~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-5-6 10:20 PM 發表
我將快Blowfish貼左上去Darker Speed 90上面來支持下你~~~
星期日下午四小時練習,我特別多點練習反手橫拉對方反手位置
正手加強練習直線衝擊,這是對方死穴.兩面打一面.

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-5-6 22:31 發表

星期日下午四小時練習,我特別多點練習反手橫拉對方反手位置
正手加強練習直線衝擊,這是對方死穴.兩面打一面.
粒仔許昕!!!!!!加油!!!!!!
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

加油!!!  有機會都同我練練。  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011-5-7 01:15 AM 發表
加油!!!  有機會都同我練練。  
下星期日book多張台pm您,三小時練習,一小時計分實踐

~超級榮譽~

what time?  I will be free after 2:00pm Sunday afternoon.  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

發新話題
最近訪問的版塊