發新話題

【港島區月賽】: 3月28日(星期五) 8:00-11:00pm 灣仔駱克道(完)

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 13:17 發表

屍亨 .... 吾好 dum   喎
好彩抽唔到同你一組唶

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-28 13:18 發表

十萬轉兄!! 上次係偉裕己見識到你的技術,希望到時手下留情!!!
咪講埋D衰野, 通常叫人手下留情果D都係絕世高手來既

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-3-28 13:26 發表

咪講埋D衰野, 通常叫人手下留情果D都係絕世高手來既
高手們果然謙d...hehehe

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-28 13:38 發表

高手們果然謙d...hehehe
KC 都一樣啦!!!!

I still think the short pips KC is harder to beat.

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 28-3-2008 13:13 發表

大家咁話啦. 件件硬野, 睇來今晚都係當學野好了
你o個組首名出線啦

現在重可以報名嗎?我想打。

今晚唔知打成點呢 ?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

I heard KC hing won wor...congrat to him ar....super super strong KC...

恭喜 KC 嬴左冠軍

今晚佢打得好好

冠軍 :  KC
亞軍 : 盤
季軍 : 鄧麗欣
殿軍 : 羅殺

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 00:41 發表
今晚佢打得好好 liness" />liness" />

冠軍 :  KC
亞軍 : 盤
季軍 : 鄧麗欣
殿軍 : 羅殺
得奬者大合照
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

wow, KC beat 盤 and 鄧麗欣 wor....super super strong.

一早話左我係水野來架啦, 都唔知邊個吹到咁大, 搞到我無地自容啦!!  

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 00:43 發表

得奬者大合照
wei你張相值四千銀架, 做乜咁快post出來呀?

弓起 KC.......勝出
香港乒乓網

鄧 x 欣, 好靚仔 (女)
香港乒乓網

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-3-29 00:57 發表

wei你張相值四千銀架, 做乜咁快post出來呀?
靚相比大家欣賞下嘛

我改了張相 size and crop 了 , 點解無 gong-kill ??
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-29 01:02 發表
鄧 x 欣, 好靚仔 (女)
最靚仔果個急急腳閃左

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-29 00:43 發表
wow, KC beat 盤 and 鄧麗欣 wor....super super strong.liness" />liness" />
no la,james hing,都係好好彩liness" />

好多波友都差不多

同埋小弟今日都係win 符碌波,如果唔係,一早輸左lu@@

發新話題