132 1234567
發新話題

[兵工廠] 2008年三月份內部賽 3月30日(日) 6 - 10pm - 官涌體育館(完)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

[兵工廠] 2008年三月份內部賽 3月30日(日) 6 - 10pm - 官涌體育館(完)

乒工廠會員優先

每組首2名入8強
對陣方式如下 :
A1 vs D2; B1 VS C2; C1 VS B2 ; D1 VS A2,以淘汱制決出1-8名

每組3,4名爭9-16名
對陣方式如下:
A3 vs D4; B3 VS C4; C3 VS B4 ; D3 VS A4,以淘汱制決出9-16名

每組5,6 名爭17-24名
對陣方式如下:
A5 vs D6; B5 VS C6; C5 VS B6; D5 VS A6  以淘汱制決出17- 24名

月賽所有決出名次打5局3,其餘打3局2

1.Gary
2.Jasonkky +5
3.諾沃克 +5
4.Bing +5
5.topgun +5
6.garfieldjam +5
7.oper +5
8.alvin
9.小明
10.johnnywai +5
11.家樂 +5
12.oldcake +5
13.Zoe
14.joe +5
15.左右開弓 +5
16.skywalker +5
17.moon +5
18.啊影 +5
19.candy
20.cococheung
21.anthony
22.bartender +5
23.Yuen +5
24.whkwhk +5

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-25 13:01 發表

汝過得到許 honey 喎先酸啦 2" />  , 不過喎未有批文
快D加多両錢肉緊啦!!!!!!!!

三月份內部賽 3月30日(日) 6 - 10pm - 官涌體育館

I would join the match. Thanks. Jasonkyy.
本帖最近評分記錄

DRAW
本帖最近評分記錄
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

我打!
本帖最近評分記錄

哎呀....... 果晚我要去飲....

I will join
本帖最近評分記錄
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

Dear Gary,

Please count me in.  
Thanks.
本帖最近評分記錄

I join.
本帖最近評分記錄

Sorry ar...I love to join but I cannot....Sunday is family day...

小組都無得打..............

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-25 17:59 發表
Sorry ar...I love to join but I cannot....Sunday is family day...liness" />liness" />
你唔打!! 大家先有番d鬥心

我打ar, thx Gary

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-25 18:08 發表

你唔打!! 大家先有番d鬥心
Wa..you want to kick me off the team???  

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-25 18:31 發表

Wa..you want to kick me off the team???  
咁辛苦叫你加入,你想走都難!!!!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-25 18:34 發表

咁辛苦叫你加入,你想走都難!!!!
入得來, 要你出唔番去
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我星期六先返香港,應該無問題ge, 先報名
本帖最近評分記錄

我未來過又不是會員 可唔可以參加?

引用:
原帖由 Joe 於 2008-3-25 22:44 發表
我未來過又不是會員 可唔可以參加?
到時如內部會員未達上限,我可讓你加入,可先pm我留低你聯絡給我

132 1234567
發新話題